Para Kazandıran Bilgisayar Oyunları

Para Kazandıran Bilgisayar Oyunları

Teknoloji çağında yaşamamızdan dolayı İnternet ortamında birçok oyun mevcuttur ve insanlar gün geçtikçe online ve offline oyunlara gün geçtikçe ilgi göstermektedir.

Teknoloji çağında yaşamamızdan dolayı İnternet ortamında birçok oyun mevcuttur ve insanlar gün geçtikçe online ve offline oyunlara gün geçtikçe ilgi göstermektedir. 7’den 70 yaşına kadar her insanın oynadığı izlediği para kazandığı oyunlar herkesin tercihi olmaktadır. Birçok insan ise oyunlar üzerinden para kazanarak ek gelir sağlamaktadır.

Oyun oynayarak para kazanmak isteyen insanların aklına gelen bir soru ise para Kazandıran Bilgisayar Oyunları hangileridir. Aşağıdaki yazımızda insanların para kazanabileceği bilgisayar oyunlarını sizlere açıklamaları ile aktaracağız.

Counter Strike

Birinci şahıs aksiyon ve silah oyunu olan Counter Strike oyuncularına elde ettikleri başarılar karşısında silah, bıçak, kamuflaj gibi desenler vermektedir. Bu desenlere sahip olan oyuncular nadir bulunan öğeleri uygun gördükleri fiyatlar karşılığında deseni isteyen oyunculara satarak para kazanmaktadır. Ayrıca bu oyunu oynayan insanlar video yayını yaparak veya YouTube üzerinden video paylaşarak oynadıkları oyunları para kazanmak için kullanabilirler.

Pugb

Son zamanların milyonlarca kişiye ulaşan oyunlardan biridir. Bir adaya atlayan takım veya tek kişi veya iki kişi olan insanlar adada hem rakiplere hem de sürekli daralan bir elektrik alana karşı yerdeki evdeki silah ve ekipmanları toplayarak mücadele ederek birinci olmaya çalıştığı bir oyun türüdür. Son zamanlarda oyuncuların en çok para kazandığı oyun olan pupa gerek oyun içindeki silah desenleri, araba desenleri, elbiseler, her türlü teçhizat kaplamasının çeşitli İnternet siteleri üzerinde satışa sunulması üzerine para kazanma işlemleri yapılmaktadır. Bir diğer yöntem ise video çekme imkanı olan insanların oynadıkları oyunun videosunu çekerek YouTube, twich gibi platformlarda yayımlayarak para kazanmasıdır.

League of Legend

Halk arasında LOL olarak bilinen oyun gün içerinde milyonlarca oyuncuya ulaşmaktadır. Ve oyun içinde seviyeler atlayarak ender parçalar ve silahlar kazanılan bir oyun türüdür. Karakterler üzerinden de ilerleme yapılan oyunda son seviyelere yükseltilmiş ve son seviye donanımlar sahip olan donanımlı karakterler yüksek fiyatlarda alıcılar bulabilmektedir. Oyunu oynadıkça ve elde edilen başarılar sonucu verilen sürpriz sandıklar ve kutular sonucunda elde edilen nadir parçalar çeşitli İnternet siteleri üzerinden satışa sunulmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler