Oyunseverlerin Merakla Beklediği GTA 6 Fragmanı Kısa Sürede Viral Oldu

Oyunseverlerin Merakla Beklediği GTA 6 Fragmanı Kısa Sürede Viral Oldu

Oyuncuların uzun süredir beklediği GTA 6 fragmanı yayınlandı. Kısa süre içinde video en çok izlenenler listesine girdi. Fragman sızıntıları nedeniyle fragman planlanandan daha erken yayınlanmış oldu.

Yaklaşık 9 saat önce sosyal medya üzerinden yayınlanan video 46 milyon izleyiciye şimdiden ulaştı. Adeta görsel şölen sunan oyun, grafik performansıyla da öne çıkıyor.

Rockstar Games, dün akşam ilk GTA 6 fragmanını yayınladı. Video, GTA'nın 2025'te piyasaya sürüleceğini doğruluyor ve oyunun ana karakterlerini gösteriyor. Suç hayatına giren Bonnie ve Clyde tarzı bir çift ilk önce öne çıkıyor.

OYUNSEVERLER, FRAGMANA BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

90 saniyelik klip yarın piyasaya sürülecekti, ancak planlanandan daha erken internete girdi. Hafta sonu başka bir GTA 6 video sızıntısı geleceği konuşuluyor.

Fragman, Vice City'nin eteklerinde güneşli bir bakışla, yollarda hareketli trafik, tepede bir jet uçağı ve pustan görülebilen bir gökdelen silüeti ile başlıyor. Rockstar'ın Miami versiyonu olan Vice City'ye benzer bir başlangıç göze çarpıyor.

2025 yılında kullanıcı ile buluşacak olan GTA, şimdiden özlendiğini gösteriyor. Bir buçuk dakikalık oyun videosu popüler olurken 40 milyonun üzerinde kişinin izlenmesine kavuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler