Dzeko'dan Maç Sonu Sürpriz Sakatlık Çıkışı

Dzeko'dan Maç Sonu Sürpriz Sakatlık Çıkışı

Fenerbahçe, dün evinde Sivasspor’u konuk etti. Maçı 4-1’lik skorla kazanan sarı lacivertli ekip, liderliği geri aldı. Maç sonu röportajlarında ise sakatlı konusu dikkat çekti. İşte Dzeko’nun sakatlık açıklaması…

Fenerbahçe’de son dönemde sakatlıklar öne çıkıyor. Kritik isimlerin yaşadığı sakatlıklar takımın ritmini bozmuştu. Dün sahalara tekrar dönen Fred, maçın iyi isimleriden biri oldu. Sakatlığının ardından iyi işler yapan Brezilyalı yıldız, taraftardan tam not aldı.

Maç sonunda Fred ile beraber Dzeko röportaj verdi. Röportajda sakatlık konuduna değinen muhabire Dzeko anında yanıt verdi.

DZEKO’NUN SAKATLIK ÇIKIŞI GÜLDÜRDÜ

Sarı lacivertli ekipte yaşanan sakatlıklar teknik ekibi zora sokmuştu. Kulübede güçlü isimlerin olmasına karşın, performansları konuşulur hale geldi. Ancak dün sahalara dönen Fred ile beraber Fenerbahçe tekrarda ritmini toplamaya başladı.

Maç sonunda ise Fred ve Dzeko, sakatlıklar hakkında konuştu. Dzeko, muhabirin sakatlık kelimesine ani tepki vererek, “No sakatlık! Finish sakatlık” cümlesini kurdu. Fred ise, maç sonu şunları söyledi;

İyi oynadığımızı düşünüyorum. Geri döndüğüm için mutluyum. Sağlık ekibimize çok teşekkür ediyorum. Bana çok destek oldular. Dzeko çok kaliteli ve saha içinde bir lider. Hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Asistler yaparak gol kralı olmasına yardımcı olmak istiyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler