OpenAI Dall-E 3 İncelemesi: Görsel Oluşturma Konusunda Ne Kadar İyi?

OpenAI Dall-E 3 İncelemesi: Görsel Oluşturma Konusunda Ne Kadar İyi?

Dall-E ile OpenAI, bir metin istemini bir görüntüye dönüştüren üretken yapay zekanın izini açmaya yardımcı oldu. Şimdi çok daha fazla rekabet var, ancak hizmetin 3. sürümü hala geçerli.

Yapay zeka ile fotoğraf üretme konusunda birçok araç karşımıza çıktı. Ancak bazıları halen en iyisini sunamıyor. Bu alanda OpenAI firmasına ait olan Dall-E 3 en güçlüler arasında yer alıyor.

Adobe Firefly ve Google ImageFX ile karşılaştırılan testlerde, Dall-E 3'ün genellikle gerçekçi ve ilgi çekici görüntülerle en iyi işi yaptığını ve hemen hemen her zaman gerçeküstü fantezilerle en iyisini yaptığı görüldü.

İlk denemenizde size iyi, kullanılabilir sonuçlar vermesi muhtemeldir, özellikle de başarısızlık yerine eğlenceli AI halüsinasyonları arıyorsanız. Gerçektende işinde iyi olduğunu gösteriyor.

ALTERNATİFİ AZ UYGULAMA

Dall-E aynı zamanda sizi çılgınca olmaya ve neyin mümkün olduğunu keşfetmeye teşvik etmede en iyisiydi. Vizyonlarını hayata geçirebilecek tasarımcılar, sanatçılar, programcılar ve diğerleri olduğuna emin. Yani herkes için Dall-E bir harika.

Dall-E, insanların metin paragrafları, bir vinyet ve bir kısa hikaye arasında bir şey gönderdiği bir tür over-the-top hızlı mühendisliği teşvik eder. Dall-E 3'ün Adobe'nin Firefly'ı ve Google'ın ImageFX'i gibi rakiplerinden daha iyi performans göstermesine yardımcı olur. Komut isteminizi istediğiniz şeye dönüştürmek ve birden fazla öğeyi doğru bir şekilde bir araya getirmek söz konusu olduğunda en iyisi olabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler