Christina Hall, Boşanma Sürecinin Ardından Sessizliğini Bozdu

Christina Hall, Boşanma Sürecinin Ardından Sessizliğini Bozdu

TLC’de ev yapımı ve dekorasyon programlarıyla tanınan Christina, özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Birçok kez beraberliği olan ünlü emlakçının yeniden boşanacağı paylaşıldı. Üstelik haberi kendi resmi hesabı üzerinden verdi.

Christina Hall, Joshua Hall'dan boşanması konusundaki sessizliğini bozdu. Christina, 25 Temmuz Perşembe günü Instagram Hikayesi aracılığıyla uzun bir açıklama yaptı. Ünlü emlakçı ve dekorasyoncu;

“Bu hayatı kendim ve çocuklarım için inşa etmek için çalıştım ve hak etmediklerini almaya çalışan herkes utanmalı. Büyük bir egoya sahip, güvensiz bir adam kesinlikle sizi raydan çıkarmaya çalışabilir ama yine de yükseliyorum.”

BOŞANMA BİR GECEDE OLMUYOR

Christina, "boşanmaların bir gecede gerçekleşmediğini" ve "her zaman bir kırılma noktası olduğunu" ekledi. Çift, Christina'nın eski kocası Ant Anstead'den çalkantılı ayrılmasından sonra 2021'de tanıştı. O yılın ilerleyen saatlerinde, şimdi 41 yaşında olan Christina ve Joshua, Meksika gezisinde nişanlanmıştı.

Christina ve Joshua Nisan 2022'de gizlice evlendiler. Altı ay sonra, Christina'nın çocukları düğün için hazır bulundu. 13 yaşındaki kızı Taylor ve 8 yaşındaki oğlu Brayden'i eski kocası Tarek El Moussa ve 4 yaşındaki oğlu Hudson ile Anstead ile hayatını paylaşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler