OnePlus Türkiye’den Çekildi Mi?

OnePlus Türkiye’den Çekildi Mi?

OnePlus Türkiye piyasasından çekileceği yönünde son günlerde haberler ön plana çıkmaktadır.

OnePlus Türkiye piyasasından çekileceği yönünde son günlerde haberler ön plana çıkmaktadır. Fakat telefon piyasadan henüz çekilmedi.  İlk olarak, telefonlar şık ve modern tasarımlara sahiptir. OnePlus telefonlar, % 90 'dan fazla ekran - gövde oranına sahip çerçevesiz ekranlara sahiptir ve daha küçük bir gövde boyutunda daha büyük bir ekrana izin verir. OnePlus telefonları güçlü bir donanıma sahiptir.

En son modelleri Qualcomm Snapdragon 8xx serisi SoC'lere sahiptir ve bu da çarpıcı hızlı performans sağlar. Diğer özellikler arasında 8 -12 GB RAM, çift bekleme modu için gelişmiş Çift SIM ve geniş depolama seçenekleri bulunur. Ekran açısından, OnePlus telefonlar mükemmel görüş açılarına ve pürüzsüz kaydırma özelliğine sahiptir. AMOLED paneller ayrıca canlı ve doğru renkler üretir.

En İyi Yazılım

Yazılım cephesinde, OnePlus telefonları Android işletim sistemine dayanıyor. Verimliliği ve pürüzsüz performansı ile ünlü ısmarlama OxygenOS'u çalıştırıyorlar. OxygenOS ayrıca, kullanıcıların telefonlarını ihtiyaçlarına göre kişiselleştirmelerine olanak tanıyan birçok özelleştirme seçeneği sunar. Son olarak, OnePlus mükemmel kamera performansı da sunuyor. Telefonları bir Sony Exmore RS sensörü ve doğal renklerle ve geniş bir dinamik aralıkla görüntüler üreten çeşitli yazılım düzeyinde geliştirmelerle birlikte geliyor.

Üst Düzey Hız Performansı

OnePlus telefonları, yıldırım hızında hız, güçlü donanım, süper net görüntü ve ses kalitesi gibi özelliklere sahiptir ve hepsinden önemlisi inanılmaz derecede sağlam ve güvenilirdir. Hız açısından, OnePlus telefonları Snapdragon 888 işlemci ve Exynos 9000 serisi yonga seti de dahil olmak üzere ana hat yonga setleri ile etkileyici işlemci hızlarına sahiptir. Hızlı indirme ve net 4K akışı sağlamak için 5G bağlantısı ile donatılmıştır.

En İyi Donanım

Donanım açısından, bu telefonlar hızlı çoklu görev için 8GB veya 12GB RAM'de ve tüm fotoğraflarınız ve videolarınız için 512GB'a kadar depolama alanında çalışır. OnePlus telefonları ayrıca 90 ila 120Hz yenileme hızına sahip bir Quad HD displa'ya sahiptir – bu da oyuncular, film meraklıları ve tüm yuvarlak izleyiciler için büyüleyici bir görsel deneyim yaratır. Ses kalitesi, stüdyo kalitesinde bir ses efekti oluşturmak için tasarlanmış bir 3D dörtlü hoparlör sistemi tarafından sağlanır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler