'MWC 2024’te En İyi Akıllı Telefon Açıklandı

'MWC 2024’te En İyi Akıllı Telefon Açıklandı

MWC 2024'te gerçekleşen GLOMO Ödülleri'nde en iyi akıllı telefon ödülü sahibini buldu.

Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2024 kapsamında gerçekleşen Global Mobil Ödülleri töreninde, en iyi akıllı telefon belirlendi. Google, Apple, OnePlus ve Samsung’un rekabet ettiği final oylamasında, 2023'ün en iyi cihazı seçilen marka büyük bir başarıya imza attı. Detaylar ve ödül kazanan markanın öne çıkan özellikleri, etkinliğin resmi açıklamalarıyla birlikte ortaya çıkacak. 

MWC 2024 ETKİNLİĞİYLE EN İYİ AKILLI TELEFON AÇIKLANDI

Global Mobil Ödüller, yani GLOMO Ödülleri, her yıl GSMA tarafından düzenlenerek mobil teknolojideki inovasyonu ödüllendirmeyi amaçlıyor. Bu yılki final, MWC 2024 etkinliği kapsamında gerçekleşti. En İyi Akıllı Telefon ödülünü kazanan ise Google Pixel 8 serisi oldu.

Yenilikçi özellikleriyle birlikte performansı ve tasarımıyla dikkat çeken cihaz, mobil teknolojideki üstün başarıyı öne çıkarıyor. Detaylar ise etkinliğin resmi açıklamaları ve Google Pixel 8 serisinin öne çıkan özellikleriyle birlikte ortaya çıkacak.

PİXEL 8 SERİSİNİN BAŞARISI MOBİL TEKNOLOJİYE GETİRDİĞİ İNOVASYONLA ÖNE ÇIKIYOR

Google, En İyi Akıllı Telefon kategorisinde kazandığı bu ödülle birlikte tarihindeki ilk zaferine ulaştı. Daha önce 2019 yılında Pixel 3 modeli, Night Sight düşük ışık kamera moduyla "En İyi Telefon İnovasyonu" ödülüne layık görülmüştü. Google Pixel 8 serisinin bu yeni başarısı ise şirketin mobil teknolojiye getirdiği inovasyon ve üstün performansla öne çıkmasını sağlıyor. 

7 YIL BOYUNCA ANDROİD GÜNCELLEMESİ SUNACAK

Google Cihazlar ve Hizmetler Başkan Yardımcısı Rick Osterloh, ödül sırasında yaptığı açıklamada, Pixel ekibi adına ödülü kabul etti. Google, Pixel 8 ve 8 Pro modelleriyle birlikte cihazlarına 7 yıl boyunca Android güncellemesi sağlayacağını duyurdu ayrıca 7 büyük sürümü kapsamayabileceği de belirtildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler