İzleyicilere Müjde: Warner Bros. Discovery ile GAİN'den İşbirliği

İzleyicilere Müjde: Warner Bros. Discovery ile GAİN'den İşbirliği

Dijital medya platformu GAİN, dünya devi Warner Bros. Discovery ile stratejik işbirliği yaptı. GAİN izleyicilerine zengin içeriklere erişim sağlayarak Warner Bros. Discovery'nin "Altın Peşinde", "Tamirat Tadilat" gibi popüler yapımlarını izleyebilecekler.

GAİN, dünya çapında tanınan medya ve eğlence devi Warner Bros. Discovery ile stratejik bir ortaklık kuruyor. Anlaşma kapsamında, GAİN platformu artık Warner Bros. Discovery'nin VOD kataloğundan seçkin içeriklere ev sahipliği yapacak. Bu işbirliği ile GAİN izleyicileri, popüler yapımlarla dolu zengin bir içerik paketine erişebilecek. İşte detaylar...

WARNER BROS. DISCOVERY İÇERİKLERİ GAİN'DE

Warner Bros. Discovery'nin kataloğundan GAİN'e gelen içerikler arasında Altın Peşinde, Tamirat Tadilat, Ölümcül Av, Doğada Dımdızlak, Küçük Karateciler, Johnny vs. Amber, Cömert Ünlüler ve Hurda Avcıları gibi ilgi çekici programlar bulunuyor. Ayrıca, suç ve soruşturma kanalı ID içerikleri de izleyicilere sunulacak.

GAİN İZLEYİCİLERİ ID KANALINA ERİŞEBİLECEK

Bu işbirliği sayesinde GAİN izleyicileri, suç ve soruşturma kanalı ID’ye de çok yakında erişim sağlayabilecekler. Natalia Grace’in Tuhaf Hikayesi ve Kötülük Yanıbaşımda gibi popüler programlar, GAİN üzerinden izlenebilecek.

WARNER BROS. DISCOVERY'DEN AÇIKLAMALAR

Warner Bros. Discovery Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Dağıtım ve Müşteri Destek Müdürü Cansu Aydın, iş ortaklığıyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: 

"GAİN ile yeni ortaklığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. GAİN izleyicilerine en sevilen VOD ve ID içeriklerimizden bir seçki sunabileceğiz. İş ortaklıklarımız, izleyicilerle anlamlı bir şekilde bağlantı kurmamıza, sevilen karakterleri ve hikayeleri daha çok ekrana getirmemize olanak tanıyor.".

 

GAİN'DEN AÇIKLAMA

GAİN Uluslararası İşbirlikleri Geliştirme ve Dış Alımlar Direktörü Cengiz Korkmaz ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: 


"GAİN ailesi olarak izleyicilere özgün, kaliteli ve farklı kategorilerde içerikler sunma konusunda tutkulu bir ekibiz. Warner Bros. Discovery işbirliği ile bu tutkumuzu geniş ve kapsamlı bir portföye taşıyoruz. İzleyicilere yeni ve heyecan dolu içerikler sunmaktan ve içerik yelpazemizi genişletmekten büyük mutluluk duyuyoruz.".

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler