iPhone’larda 18 Öncesi Son Güncelleme Beta Sürümü İle Geldi

iPhone’larda 18 Öncesi Son Güncelleme Beta Sürümü İle Geldi

Apple, şirketin betayı geliştiricilere yayınlamasından üç gün sonra ve şirketin WWDC 2024'te iOS 18'i açıklamasından bir haftadan fazla bir süre sonra Perşembe günü halka açık beta testçilerine ilk iOS 17.6 beta sürümünü yayınladı.

İlk iOS 17.6 beta sürümünde yeni özellikler yok gibi görünüyor. Şu anda betada ne olduğu belli değil. Ancak halka açıklandığında muhtemelen birkaç hatayı bilecek ve bazı güvenlik sorunlarını düzeltecek.

Betayı yalnızca birincil cihazınız dışında bir şeyde indirmenizi öneririz. Bu, iOS 17.6'nın son sürümü olmadığı için güncelleme hatalı olabilir. Pil ömrü kısa olabilir ve bu sorunları ikincil bir cihazda tutmak en iyisidir.

İOS 17.6 BETA 1'DE NELER VAR?

Birincisi, Apple'ın iOS 17'de olacağını duyurduğu her şeyin zaten piyasaya sürülmesidir. Teknoloji devi 2023'te iOS 17'yi duyurduğunda, iPhone'unuza StandBy modu ve Journal uygulaması gibi birçok özellik getireceğini söyledi.

Bu özelliklerin çoğu iOS 17'nin piyasaya sürülmesinden sonra mevcut olsa da, birkaçı daha sonra kullanıma sunuldu. Şimdilik hepsi hesaba katıldı, bu yüzden gelecekteki bir güncellemede özellikle beklediğimiz hiçbir şey yok.

Ayrıca, Apple Temmuz 2023'te iOS 16.6'yı piyasaya sürdüğünde iOS 17'nin piyasaya sürülmesinden önceki son büyük iOS 16 güncellemesi hata düzeltmelerine ve güvenlik yamalarına odaklandı. Hala önemli düzeltmelerdi. Ancak bu güncellemede yeni özellikler yoktu. 17.6 yaması muhtemelen 16.6'yı işlevde yansıtacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler