İddialı Kamerasıyla iQOO Z7 Pro Geliyor! İşte Yeni Özellikleri

İddialı Kamerasıyla iQOO Z7 Pro Geliyor! İşte Yeni Özellikleri

iQOO, Z serisine yeni bir üye daha katıyor. İçerik özellikleri ve farklı tasarımı ile dikkat çeken yüksek performanslı iQOO Z7 Pro modeli, bir dizi özelliğiyle satışa çıkmaya hazırlanıyor. İşte QOO Z7 Pro'nun üstün özellikleri...

Teknoloji severlerin merakla beklediği İQOO Z7 modeli gerçekleştirilecek bir etkinlikle tanıtıma hazırlanıyor. Etkinlikte belirtilecek özellikleri ise şimdiden bazı bilgileri duyuldu. İşte yeni model İQOO Z7 modeli hakkında detaylar...

YENİ MODELİ İLE İQOO Z7 GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

iQOO, 31 Ağustos tarihinde gerçekleştireceği bir etkinlikle Z7 Pro modelini tanıtacağını duyurdu. Şirket, bu etkinlikte iQOO Z7 Pro'nun özelliklerini paylaşacak. Ancak bazı sızıntılar sayesinde cihazın bazı detayları önceden açığa çıktı. Özellikleri arasında, Z7 Pro modeli 6,78 inç boyutunda bir AMOLED ekranla gelecek. Bu ekran, etkileyici bir 120Hz yenileme hızı sunarak akıcı bir deneyim sağlayacak. Aynı zamanda Full HD çözünürlüğüyle muhteşem görüntüler sunarken, ekran üzerinde 16 Megapiksel çözünürlüğünde bir ana kamera da bulunuyor.  

zzz7.jpg

DERİNLİK SENSÖRÜYLE ETKİLEYİCİ ÇEKİMLER

Herkesin merakla beklediği iQOO Z7 Pro, teknoloji tutkunlarını ve akıllı telefon kullanıcılarını heyecanlandıran özellikleriyle, markanın yüksek kalite ve yenilikçi yaklaşımını bir kez daha yansıtıyor. Arka tarafında 64 Megapiksellik bir ana kamera barındıran Z7 Pro, ayrıca 2 Megapiksellik bir derinlik sensörüyle destekleniyor. Elektriksel anlamda 4600 mAh kapasiteli bir bataryadan güç sağlayacak olan cihaz, aynı zamanda 66W hızlı şarj özelliği ile kolaylık sağlayacak.

iqoo-z7-pro-5g.jpg

SIZINTILARA KARŞI ÜSTÜN KORUMA ÖZELLİĞİ

Sızıntılara göre, Z7 Pro MediaTek Dimensity 7200 yonga setiyle güçlendirilmiş durumda olan model ayrıca 8 GB RAM ile 256 GB dahili depolama kapasitesi ile geniş bir alan sunuyor. HDR10+ desteği sunan ekranı ise 1300 nit parlaklık seviyesiyle öne çıkıyor. Bu etkileyici özellikler sayesinde, Z7 Pro AnTuTu testinde 720.000 puanın üzerinde bir skor elde ederek güçlü performansını kanıtladı. Z7 Pro'nun temelde Vivo S17e modelinin revize edilmiş bir versiyonu olduğu düşünülüyor ve bu bağlamda fiyatının da benzer bir seviyede olması bekleniyor. Bu da, Z7 Pro'nun yaklaşık 300 Dolar gibi bir fiyat etiketiyle tüketici karşısına çıkacağı anlamına geliyor. Tüm net bilgiler ise netleştikten sonra açıklanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler