Google Yapay Zeka Sohbet Robotuna Ücretli Abonelik Sunuyor

Google Yapay Zeka Sohbet Robotuna Ücretli Abonelik Sunuyor

Google, yapay zeka sohbet robotu Bard'ı "Gemini" olarak yeniden adlandırırken, yeni sürüm "Gemini Advanced" için ücretli abonelik başlattı.

Google, yapay zeka sohbet robotu Bard'ı "Gemini" olarak yeniden adlandırarak ücretli abonelik sistemi başlattı. Yeni sürüm "Gemini Advanced", Ultra 1.0'a erişim sağlıyor ve çeşitli dil ve ülkelerde kullanılabilir. Gemni Advanced, aylık 19,99 dolara sunuluyor. İşte detaylar...

GEMİNİ'YE, 40'TAN FAZLA DİLDE VE 230 ÜLKEDE ERİŞİLEBİLECEK

Google'dan yapılan açıklamada, Bard'ın dünya genelinde iş görüşmelerinden kodlarda hata ayıklamaya kadar çeşitli amaçlarla kullanıldığı belirtildi. Artık "Gemini" olarak adlandırılan Bard, 40'tan fazla dilde ve 230'dan fazla ülkede sohbet edebilecek.

GEMİNİ ADVANCED SÜRÜMÜ, ULTRA 1.0 DESTEĞİYLE GELİYOR

Google, "Gemini Advanced" ile kullanıcılarına daha gelişmiş bir deneyim sunuyor. Bu yeni sürüm, şirketin son teknoloji ürünü yapay zeka modeli olan Ultra 1.0 erişimi sağlayarak, karmaşık görevlerde daha iyi performans veriyor.

GOOGLE ONE AI PREMİUM PLANI

Gemini Advanced'in aylık abonelik ücreti 19,99 dolar olacak. Bu planın 2 aylık ücretsiz deneme süresiyle kullanılabileceği belirtiliyor. Bu plan, Google AI'nın son gelişmelerini ve Google One Premium'un avantajlarını sunacak.

GENİŞ KULLANIM ALANI

Gemini, Gmail, Dokümanlar, Slaytlar, E-Tablolar gibi Google hizmetlerinde de kullanılabilecek. Android ve iOS'taki Google uygulamasında yeni bir uygulama ile Gemini ve Gemini Advanced için yeni bir mobil deneyim sunulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler