Google Chrome Tarayıcısına Yeni Özellikler Geldi!

Google Chrome Tarayıcısına Yeni Özellikler Geldi!

Google, internet tarayacısı için en son sürümü duyurdu. Kullanıcıların, güvenliği ihlal edilmiş parolalar, şüpheli uzantılar ve çok daha fazlası hakkında uyarmak için arka planda çalışan bir 'Güvenlik Kontrol' özelliğini müjdeledi.

Google Chrome masaüstü web tarayıcısının en son sürümü şimdi kullanıma sunuluyor. Tarayıcıyı daha güvenli ve akıllı hale getiren iki kritik yeni özellik ile birlikte geliyor. Birincisi, artık arka planda otomatik olarak çalışabilen Güvenlik Kontrolündeki değişikliklerle ilgili olacak.

İkinci özellik ise 'Bellek Tasarrufu' modu. Bu özellik ise cihazın belleğinde tasarruf yaptığını görmenin yeni yollarını kapsıyor.

En son güvenlik ve performansı arayan Google Chrome kullanıcıları, masaüstü tarayıcısını en yeni sürümüne güncellemek isteyecekler. Perşembe günü yayınlanan bir blog gönderisinde Google, kötü amaçlı etkinlik konusunda kullanıcıları bilgilendirmek ve tarayıcının bellek kullanımını serbest bırakmaya yardımcı olmak için tasarlanmış birkaç yeni özelliği vurguladı.

YENİ GÜNCELLEMEDE GÜVENLİK DETAYLARI ÖNE ÇIKIYOR

Listede ilk olarak 'Güvenlik Kontrolü' yer alıyor. Bu yerleşik araç, depolanan parolalarınızdan herhangi birinin bir veri ihlaline yakalanması, yüklü uzantılardan herhangi birinin potansiyel olarak kötü amaçlı olması ve belirli site izninin dikkat gerektirmesi durumunda sizi uyarıyor.

Geçmişte, Güvenlik Kontrolünü manuel olarak çalıştırmak zorunda olan kullanıcılar, artık Chrome'daki en son güncellemeyle, Güvenlik Kontrolü arka planda çalışaçak. Ayrıca bilgisayar kullanıcılarını potansiyel olarak tehlikeli herhangi bir etkinlik konusunda otomatik olarak uyaracak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler