Eski ABD Başkanı Trump’ın 10 Milyon Dolardan Fazla Kripto Varlığı Olduğu Tespit Edildi

Eski ABD Başkanı Trump’ın 10 Milyon Dolardan Fazla Kripto Varlığı Olduğu Tespit Edildi

Donald Trump, başkanlık döneminde kripto varlıklara karşı çıksa da şu an en büyük savunucuları arasına girdi. Ayrıca eski ABD Başkanı Trump’ın elinde tuttuğu varlıklar değeri de net olarak açıklandı.

Trump, 2019'da Bitcoin ve kripto hayranı olmadığını söylemiş, karşı çıkmıştı. “Para olmayan ve değeri oldukça değişken olan Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin hayranı değilim” demişti. Ancak 5 sene bir hayli fazla şey değişti.

Trump 26 Mayıs'taki mesajında, “kripto para şirketlerine ve bu yeni ve gelişen endüstriyle ilgili her şeye çok olumlu ve açık fikirliyim” dedi. Bu hepsi bir arada kripto duruşu, Trump'ın önceki açıklamalarından tam bir geri dönüş anlamına geliyor.

TRUMP, BİDEN’A KARŞI ÇIKIYOR

Bununla birlikte, kıdemli girişimci Trump, artık Joe Biden'ın yönetimi dijital manzarayı terk etmek yerine blok zinciri teknolojisiyle ilgili yeniliği ülke içinde tutmayı hedefliyor. Trump, başkan seçilmesi durumunda kripto varlıklarının önünü de açacağını söyledi.

ekran-resmi-2024-05-29-06-46-14.png

TRUMP, CÜZDANI 10 MİLYON DOLARI NASIL AŞTI?

Donald Trump'ın kripto portföyünü daha derine inen pek çok platform oldu. Birçoğunun adını Trump'ın kendisinden alan farklı meme paralardan oluştu. Ancak, MAGA (TRUMP), Donald'ın kripto zulasındaki en karlı meme coin olarak kalabalığın arasından sıyrılıyor. Ethereum'daki (ETH) bu kripto paraların 579.29K'sı şu anda 7.21 milyon dolar değerinde.

27 Mayıs 2024'te tüm zamanların yeni zirvesine ulaşan MAGA, BABYTRUMP, SUPERTRUMP, MAGA VP (MVP) ve diğerleri gibi daha az bilinen Trump temalı bir grup diğer meme parayı tamamlıyor.

Trump ayrıca ağır bir Ethereum (ETH) çantası tutuyor. En büyük Proof of Stake (PoS) ağının yerel kripto parası ETH, 27 Mayıs 2024'te öğleden sonra aylık 3.959 dolara yükseldi. Bu fiyat dönüm noktası, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından alınan olumlu karara dört gün kala elde edildi. Tüm bunlarla beraber Trump elinde varlık değerini 10 milyon doların üzerine çıkardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler