Nükhet Duru’nun Doğum Gününe Ünlüler Yağmuru: Gecede Sürpriz Bir Sevgili Buluşması Yaşandı

Nükhet Duru’nun Doğum Gününe Ünlüler Yağmuru: Gecede Sürpriz Bir Sevgili Buluşması Yaşandı

Geçtiğimiz gün Nükhet Duru, yeni yaş gününü kutladı. Adeta ünlüler akınına sahne olan gecede birbirinden önemli isim Duru’yu yalnız bırakmadı. Ayrıca gecede küs olan sevgililerin barışması da dikkatlerden kaçmadı.

Türk müziğinin önemli isimlerinden biri olan Nükhet Duru, yeni yaş gününü kutladı. Nükhet Duru’nun doğum günü partisi adeta ünlüler geçitine sahne oldu. Birbirinden önemli isim, bu anlamlı günde usta sanatçıyı yalnız bırakmadı.

Nükhet Duru’nun doğum günü organizasyonunu ise, oğlu Cem Masis düzenledi. Geçtiğimiz akşam düzenlenen organizasyonda en çok dikkat çeken isim Göksel oldu.

ekran-resmi-2024-05-29-07-55-40.png

DOĞUM GÜNÜNE ÜNLÜLER AKINI

Usta ve başarılı şarkıcı Nükhet Duru, yeni yaşını sevdikleriyle beraber kutladı. Doğum gününe; Kenan Doğulu, Nilgün Belgün, Ayça Varlıer, Göksel, Defne Samyeli, Saba Tümer, Güvenç Dağüstün, Meltem Cumbul gibi pek çok yakın arkadaşı da katıldı.

Doğum gününde Nükhet Duru’nun en çok sevilen şarkıları arkadaşları tarafından seslendirildi. Bu anlarda Duru ise duygu dolu anlar yaşadı. Mutluluğunu gizleyemeyen Nükhet Duru şunları söyledi;

“Allah'ın bana verdiği ömrü şükürle, mutlulukla, sindire sindire yaşamak istiyorum dostlarımla. Bu geceyi oğlum organize etti ve bu benim için çok mutluluk verici. Epeydir görmediğim dostlarıma kavuştum.”

ekran-resmi-2024-05-29-07-55-52.png

GÖKSEL İLE SEVGİLİSİ BARIŞTI

Diğer yandan doğum gününe katılan Göksel, çok konuşuldu. Bir ara birlikte olan ve daha sonrasında sevgilisi Osman Şahin’den ayrılan Göksel, tekrar bir araya geldi. Osman Şahin ve Göksel, geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı.

Nükhet Duru’nun doğum gününe ise, iki sevgili yeniden bir araya geldi. Osman Şahin ve Göksel’in el ele poz vermesi dikkatlerden kaçmadı. Sessiz sedasız yeniden barıştıkları görüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler