Epic Games Store'un Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Belli Oldu! Deus Ex: Mankind Divided Oyun Severleri Bekliyor

Epic Games Store'un Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Belli Oldu! Deus Ex: Mankind Divided Oyun Severleri Bekliyor

Bu hafta Epic Games Store'un bedava oyunu, oyun tutkunlarını sevindirecek cinsten. Steam'de 480 TL'nin üzerinde fiyatla satılan efsane bir serinin sevilen oyunu, bu hafta boyunca Epic Games Store'da ücretsiz olarak sunulacak.

Oyun tutkunlarını yakından ilgilendiren haber! Epic Games Store'deki haftanın ücretsiz oyunu belli oldu. Peki nasıl alınır? İşte detaylar...

EPİC GAMES STORE'DA ÜCRETSİZ OYUN NASIL ALINIR?

Epic Games Store'a giriş yaptıktan sonra, anasayfadaki "Ücretsiz Oyunlar" bölümünde istediğiniz oyunu bulun ve üzerine tıklayın. Oyunun sayfasına geldikten sonra "Yükle" butonuna tıklayarak devam edin. Yönlendirileceğiniz yeni sayfada, "Sipariş Ver" seçeneğine tıklayarak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunseverler dilediği zaman oyunu indirip oynamaya başlayabilecek. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler favori oyunlarını Epic Games Store'dan ücretsiz olarak edinebilecek.

14 Mart'tan İtibaren Ücretsiz Olan Oyun, Bir Hafta Boyunca Epic Games Store'da!

Epic Games Store'da 14 Mart saat 18'den itibaren ücretsiz olarak sunulan oyun, 21 Mart'a kadar bu fırsattan yararlanabilecek. Bu süre zarfında oyunu kütüphanenize eklerseniz, kalıcı olarak sizin olacak. Ancak bu tarih aralığını geçirdiğinizde, oyunu eklemek için ödeme yapmanız gerekecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler