Elon Musk’ın Sosyal Medya Platformu, Türkiye’ye Temsilci Atadı

Elon Musk’ın Sosyal Medya Platformu, Türkiye’ye Temsilci Atadı

Eski adıyla Twitter olan X platformundan yeni Türkiye kararı geldi. Tesla CEO’su Elon Musk’ın satın aldığı Twitter büyük bir değişikliğe gitmişti. İlk olarak isim değiştirerek X adını aldı. Elon, daha sonrasında farklı kararlarda verdi.

Sosyal medya platformu X, yeni sahibi ile beraber birçok tartışmayı beraberinde getirmişti. Elon Musk’ın kullanıcı odaklı olduğu kadar denetleyici yapısı ilk zamanlar tepki çekmişti. Ancak bu sistem zamanla alışılabilir bir hale geldi.

Elon Musk’ın sahip olduğu X uygulaması, Türkiye’de yeni bir temsilcilik açtı. Türkiye’de yapılan çalışmaların ardından X platformu bir ofis açarak temsilci atadı. Haberi Bakan Uraloğlu verdi.

X, TÜRKİYE’YE TEMSİLCİ ATADI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, katıldığı bir canlı yayın programında X platformu hakkında konuştu. İletişimde olduklarını aktaran Bakan Uraloğlu, temsilci sürecinin tamamlandığını belirtti. Bakan Abdulkadir Uraloğlu şu ifadelere yer verdi;

“Temsilci atamamışlardı ama iletişimimiz vardı. Son zamanlarda reklam yasağı koyduk. Nispeten etkili oldu. Bir önceki kabinede de gündeme geldi. Bant daraltma kararı aldık kendilerine bildirdik. Sosyal medya platformu X Türkiye'de temsilcilik açtı.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler