Dikkat! Yapay Zeka Telefonunuzda Uygulamalar Arası Geçiş Yaparak Ödeme Yapabilir

Dikkat! Yapay Zeka Telefonunuzda Uygulamalar Arası Geçiş Yaparak Ödeme Yapabilir

MWC'deki bir konsept telefon, AI'nın kişisel cihazlarımızla etkileşim şeklimizi nasıl radikal bir şekilde dönüştürme potansiyeline sahip olduğunu gösterdi. Bu yapay zeka, telefonda uygulamalar arası geçiş yapabiliyor. İşte detaylar...

Mobile World Congress (NWC)’teki Deutsche Telekom standında, özel bir telefon arayüzü oluşturan üretken bir AI aracı tanıtıldı. Şu anda T Phone olarak adlandırılan teknoloji, Alman taşıyıcı ve San Francisco merkezli yapay zeka şirketi Brain.AI’nin tarafından geliştirildi.

Brain.AI CEO'su Jerry Yue, T Phone'un neler yapabileceğini gösterdi. Cihaza 12 Mart'ta birinci sınıfta iki kişi için Barselona'dan Los Angeles'a bir uçuş rezervasyonu yapmasını söyledi.

Ana ekranda metodik olarak düzenlenmiş bir uçuş listesini çıkardı. Yue en iyi uçuşu bulduğunda, başka bir uygulama veya hizmete geçiş yapmak zorunda kalmadan, tercih ettiği mobil ödeme sistemini kullanarak ödeme yapabilir.

769367-44222801.jpg

YAPAY ZEKA’DA YENİ BİR MODEL

Brain.AI CEO'su Jerry Yue’nin gösterdikleri hem heyecan verici hem de endişe verici. Sistemler arası geçiş yaprak ödemeyi yapsa da istem dışı durumlar tüketicileri rahatsız edebilir. Yue,

“Bugün uygulama sistemlerimizi kullanırken genellikle kafamızda birçok şey yaparız. Şimdi bir yapay zekaya bir fikir atabilir. Sizin için tüm akışı oluşturmasını sağlayabilirsiniz.”

ChatGPT'nin era-defining sürümünden bir yıldan biraz daha uzun bir süre sonra, MWC'nin 2024 sürümü tamamen AI'nın vaadi ile ilgilidir. En ilginç yaklaşımlardan bazıları, AI'yı cihazlara dahil etmeyi ve bazıları diğerlerinden daha kolay anlaşılan heyecan verici yeni şeyler yapmak için bilgi işlem güçlerinden yararlanmayı içeriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler