Apple Vision Pro Çıkış Tarihi Belli Oldu Mu?

Apple Vision Pro Çıkış Tarihi Belli Oldu Mu?

Apple'ın bir sonraki büyük ürünü olan Vision Pro adlı VR gözlüğü için geri sayım başladı. Dış basından gelen haberlere göre Apple Vision çıkış tarihi belli oldu. Teknolojiseeverlerin merakla beklediği VR gözlükle ilgili detaylar haberimizde…

Apple, geçen yıl ilk VR gözlüğü olan Vision Pro’yu tanıtmıştı. Ancak satın alma tarihi açıklamamıştı. Büyük bir merakla beklenen gözlüğün ortaya çıkış tarihi de artık netlik kazandı.

Raporlar, Apple'ın Vision Pro'yu Mart 2024'te piyasaya sürmeyi planladığını duyurdu. Amerika’da etiket fiyatının ise 3.500 dolar olacağı biliniyor. Yeni nesil gözlüğü ile Apple, daha da parlak ve daha güç tasarruflu bir ekran getirebilir ve bu panel Samsung'dan geleceği iddia edildi.

APPLE VİSİON PRO 2024’TE ÇIKACAK

Son paylaşılan bilgilerle birlikte VR gözlüğünün 2024'te geliyor. Apple, Mart ayını işaret etse de sağlam ipucu, "2024'ün başlarında" çıkacağıdır.

Diğer yandan pazar araştırma firması Omdia'nın yeni bir raporunda, 2027'de yeni-nesil Vision Pro gözlüğünün piyasaya sürebileceğini iddia etti. Mevcut nesil Vision Pro, beyaz arka ışıklı ve renk filtreli bir MicroOLED ekran kullanırken, yeni nesil cihaz daha yüksek parlaklık ve daha fazla renk parlaklığı sunan bir RGB OLEDoS (Silikon üzerinde OLED) ekran kullanabileceği detayı verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler