2024 Yılında Satın alınabilecek En İyi Telefonlar

2024 Yılında Satın alınabilecek En İyi Telefonlar

İster son teknoloji bir telefon ister daha uygun fiyatlı bir seçenek isteyin en iyisi için her zaman kafa karışabilir. Apple, Samsung, Google ve daha fazlasından en iyileri 2024 yılında kendini gösterdi. İşte en iyi telefonlar…

Apple'ın iPhone 15 serisinden ve Samsung'un Galaxy S24 serisinden Google'ın Pixel 8 Pro'suna ve katlanabilir Galaxy Z Flip 5'e kadar, yeni bir telefon satın alırken aralarından seçim yapabilmek bazen zor olur.

EN İYİ TELEFONLAR 2024

Bu listedeki telefonlar boyut, fiyat ve özelliklere göre değişir. Ancak birkaç ortak noktaları vardır. 2024'ün en iyi telefonları, hızlı işlemcilere ve canlı ekranlara sahiptir. Ayrıca muhteşem fotoğraflar çekebilir ve tek bir şarjla en az bir tam gün dayanabilirler.

İPHONE 15

Dynamic Island, daha rahat şarj için bir USB-C bağlantı noktası ve daha yüksek çözünürlüğe ve daha net bir yakınlaştırmaya sahip yükseltilmiş bir kamera ile iPhone 15, daha eski iPhone'ları olanlar için önemli bir yükseltmedir. iPhone 14 Pro'nun küçültülmüş bir versiyonu gibi geldi.  iPhone 15'in iki boyut seçeneği var: 6.1 inç iPhone 15 ve 6.7 inç.

SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA

Daha keskin bir 5x optik yakınlaştırma, daha hızlı yeni bir işlemci ve bu tanıdık dev ekran ve 100x dijital yakınlaştırma ile Samsung'un "Ultra" telefonu, bol miktarda ekran alanı isteyen mobil fotoğrafçılar için en iyi seçim olmaya devam ediyor.

Galaxy S24 Ultra aynı zamanda Samsung'un metin mesajlarını ve telefon aramalarını anında çevirmek için araçlar içeren yeni Galaxy AI özelliklerine sahip ilk telefonlardan biridir.

GOOGLE PİXEL 8 PRO

Google Pixel 8 Pro, Google'dan daha fazla test ve yazılım güncellemesi, sonunda Pixel 8 Pro'yu oldukça yüksek bir şekilde düşündüğümüz anlamına geliyor. Kaygan tasarımından ve kullanımı kolay Android 14 yazılımından gerçekten güzel görüntüler çekebilen arka kamera kurulumuna kadar çok şey var.

SAMSUNG GALAXY Z FLİP 5

Galaxy Z Flip 5, Samsung'un katlanır telefonunun yıllardır gördüğü en büyük sıçrama. Samsung, cihazın dışında bulunan kapak ekranının boyutunu önemli ölçüde genişletti. Yani telefonu açmadan yol tarifine bakabilir, fotoğraf çekebilir ve mesaj gönderebilirsiniz. Bu, Z Flip'in sağlam pil ömrü ve sağlam tasarımı ile birleştiğinde, onu en iyi seçim haline getiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler