Prens William, 42. Yaş Gününü Taylor Swift Konserinde Kutladı

Prens William, 42. Yaş Gününü Taylor Swift Konserinde Kutladı

Bir süredir gündemden düşmeyen Prens William ve Prenses Kate ile ilgili bu sefer mutlu haber geldi. Prens William 42. Yaş gününü kutladı. Bu kutlama Taylor Swift konseriyle taçlandırıldı. İşte detaylar…

Prens William, Taylor Swift’in Eras Tur’una katılarak 42. doğum gününü kutladı. Kutlamaya çocukları da eşlik etti. Onlara gerçek bir hediye verdi. Bir kaynak özel olarak 21 Haziran Cuma günü 42 yaşına giren Galler Prensi'nin 10 yaşındaki Prens George'u ve 9 yaşındaki Prenses Charlotte'u gösteri için Wembley Stadyumu'na getirdiğini söyledi. Üçlü, konseri özeli bir yerde izledi.

ekran-resmi-2024-06-22-16-55-09.png

PRENSES KATE ETKİNLİĞİ EVDE TAKİP ETTİ

Prens William'ın karısı Prenses Kate Middleton ve en küçük oğulları Prens Louis, evde kaldılar. Ancak 42 yaşındaki Kate, özel günü için kocasına tatlı bir övgü paylaştı. Kate,

“İyi ki doğdun baba, hepimiz seni çok seviyoruz” mesajına yer verdi. Kate, William ve üç çocuklarının Cuma günü X aracılığıyla bir fotoğrafını paylaştı. Enstantıda, William sahilde bir gün geçirirken el ele tutuşuyor ve küçükleriyle havaya atlıyor.

William'ın babası Kral III. Charles da Cuma günü onun onuruna eğlenceli bir fotoğraf paylaştı. "Galler Prensi'nin Doğum Günü Kutlu Olsun!" Şeklinde 75 yaşındaki Charles, X aracılığıyla paylaşım yaptı.

ekran-resmi-2024-06-22-16-54-23.png

Kraliyetlerin Swift'in şovundaki varlığı büyük bir haber olsa da, müzisyenin Londra ziyaretini kucaklayan sadece onlar değil. Buckingham Sarayı, Cuma günkü Muhafız Değişimi performansı sırasında 34 yaşındaki Swift'e saygılarını sundu.

Visit London TikTok videosuna göre, geleneksel muhafız yürüyüşü sırasında grup, saray kapılarının dışındaki ziyaretçiler ve turistler için Swift'in "Shake It Off" şarkısının bir versiyonunu çaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler