THY'de İndirimli Uçuşlar Başladı!

THY'de İndirimli Uçuşlar Başladı!

Türk Hava Yolları (THY), seyahat tutkunu 65 yaş ve üzeri yolcuları sevindirecek bir kampanya başlatıyor. Artık 65 yaş ve üzeri yolcular, THY'nin yurt içi seyahatlerinde yüzde 25 indirimden faydalanabilecek.

THY tarafından yapılan yeni kampanya ile birlikte belirlenen yaştaki yolcular, Türkiye'nin dört bir yanını keşfederken daha uygun fiyatlarla seyahat edebilecekler. THY'nin sunduğu bu indirim fırsatı, yolcuların seyahat deneyimini daha erişilebilir hale getirerek onlara keyifli ve ekonomik bir yolculuk imkanı sunacak. İndirimli uçuşlar hangi tarihlerde geçerli olacak? İşte detaylar...

THY'DEN UYGUN FİYATLI BİLETLER HANGİ TARİHLERİ KAPSIYOR?

Türk Hava Yolları (THY), seyahat tutkunu 65 yaş ve üzeri yolcuları sevindirecek bir kampanya başlatıyor. THY, 65 yaş ve üzeri yolculara yurt içi seyahatlerinde yüzde 25 indirim imkanı sunuyor. THY, 16 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek olan bu kampanyada, biletlerin satış dönemi 18 Mart 2024 ile 16 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştireceğini duyurdu. Bu süre zarfında 65 yaş ve üzeri yolcular, Türkiye'nin her yerini keşfederken daha ekonomik fiyatlarla seyahat edebilecekler. THY'nin sunduğu bu avantajlı kampanya ile yaş detayına uyan yolcular, seyahatlerini daha keyifli ve uygun maliyetle planlayabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler