En İyi Netflix Dizi Önerileri

En İyi Netflix Dizi Önerileri

Netflix son zamanların en popüler dizilerinin toplandığı bir platform durumundadır. Günümüz insanlarının çoğunun üyeliğinin bulunduğu bu platformda dünya genelinde milyonlarca kişilik izlenme sayılarına ulaşan diziler belgeseller yer almaktadır.

Netflix son zamanların en popüler dizilerinin toplandığı bir platform durumundadır. Günümüz insanlarının çoğunun üyeliğinin bulunduğu bu platformda dünya genelinde milyonlarca kişilik izlenme sayılarına ulaşan diziler belgeseller yer almaktadır. Bu dijital platform gün geçtikçe daha da güzel yapıtları bünyesine katmaktadır. Beğendiği bir belgesel veyahut bir dizi için bu uygulamaya üyelik alan insanlar başka diziler ve belgeseller izlemek için de ne izlemeliyim diye araştırmalar yapmaktadır. Yazımızda ise Netflix de olan en iyi dizileri in önermelerini siz okurlarımıza sunmaktayız.

The Breaking Bad

9.5 IMDB puanına sahip Netflix platformunun en yüksek puanına ve en çok kitlesine sahip olan Breaking Bad bir kimya öğretmeninin uyuşturucu kolonilerinin sahibinin adına çalışması ile başlayan bir dizi olaylar örgüsünü konu edinmektir.

Sherlock

Bir romandan diziye aktarılan Sherlock dizisi bir dahi olup Londra’da yaşayan ve para karşılığı dedektiflik yapan Sherlock ve onun yol arkadaşı Doktor Watson’un başından geçen olayları anlatan bir tür suç ve gizem dizisidir. IMDB puanı 9.1 olan Sherlock bu platformda en çok izlenen dizilerden olmuştur

Narcos

Uyuşturucunun mucidi olarak bilinen Kolombiya vatandaşı olan Pablo Escobarın hayatının konu edildiği bir dizi olan Narcos Pablo Escobarın hayatının her aşamasını anlatmakta ve Amerika Devletinin Pablo Escobar ile olan mücadelesini göstermektedir. IMDB puanı 8.8 olan ve Netflix uygulamasındaki popüler olan dizilerden bir tanesidir. Suç ve aksiyon türündeki en iyi dizilerden biri olan Narcos milyonlarca kişi tarafından beğenilerek izlenmiştir.

La Casa De Papel

Yayımlandığı ilk günden beri dünyanın her yerinde izlerini gördüğümüz bir dizi olan La Casa De Papel izleyicilerin beğenerek izlediği ve tekrar tekrar izlenen dizilerden bir tanesidir. IMDB 8.5 puana sahip olan dizi bir çocuğun küçüklük zamanlarında kendine ve babasına verdiği sözden dolayı suçlulardan ve profesyonel kişilerden kurduğu ekipler ile ispanyada büyük soygunlar yapmasını anlatan bir dizidir.

Prison Break

Siyasi bir kişinin kardeşini öldürmek ile suçlanan kardeşini hapisten ve idamdan kurtarmak için çabalayan bir insanın anlatıldığı dizidir. Suç ve aksiyon türünde 5 sezon yayınlanan dizi Netflix platformunun değerli yapıtlarından biridir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler