Derya Yanık Konut Hakkında Müjdeyi Verdi!

Derya Yanık Konut Hakkında Müjdeyi Verdi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı görevinde bulunan Derya Yanık aynı zamanda çevre şehircilik ve iklim değişikliği bakanlığı ile çok hızlı bir şekilde roman grupları olan bölgelerde toplamda 1070 adet konut yapacağını basın ile paylaştı. Aile ve Sosyal...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı görevinde bulunan Derya Yanık aynı zamanda çevre şehircilik ve iklim değişikliği bakanlığı ile çok hızlı bir şekilde roman grupları olan bölgelerde toplamda 1070 adet konut yapacağını basın ile paylaştı. Aile ve Sosyal hizmetler bakanı görevinde bulunan Derya yanık geçtiğimiz günlerde AK parti genel merkezinde AK parti sosyal politika birimleri başkanları toplantısında yer aldı. Aile ve Sosyal hizmetler bakanı Derya Yanık sosyal hizmet ve sosyal yardımların ise çok adil ve ihtiyacı olan vatandaşlara uygun olarak yapılması için gerçekçi çalışmaların hayata kazandırıldığını belirtti.

Türkiye’nin geneline bakıldığında aile ve Sosyal hizmetler bakanlığının toplamda 397 adet sosyal hizmet merkezi olduğunu ve bunun aktif bir şekilde hizmet verdiğini ifade etti.

4,6 Milyon Haneye Yardım Ulaştırıldı

Aile ve Sosyal hizmetler bakanlığı görevinde bulunan Derya yanık geçtiğimiz günlerde Bir açıklamada bulundu. Derya Yanık açıklamalarında 2023 yılı sonunda Allah nasip ederse sosyal hizmet merkezlerinin 410 adete yükselmesi gibi bir hedeflerinin bulunduğundan bahsetti. Sosyal hizmet merkezlerinin ana hizmet kuruluşları olarak sayıları da her geçen gün hızlı bir şekilde arttığı ve merkezlerden birisi de asdep ile başlandığını duyurdu. Bu merkezin 2007 yılında başlandığını ve 2007 yılından bu yana ise toplamda 4,6 milyon haneye ulaştıklarını ifade etti.

Sadece yıllık bazda bakıldığında 5 yıllık ve 6 yıllık olarak yani 2023 yılı da dikkate alınırsa bu süreç içerisinde 4,6 milyon haneye ulaştıklarını ifade etti. Derya yanık romanlara müjde vererek 1070 adet konut yapacaklarını anlattı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olan Derya yanık çevre şehircilik ve iklim değişikliği bakanlığı ile çok hızlı bir şekilde roman gruplarının bulunduğu bölgelerde toplamda 1070 konut müjdesini vererek roman halkını sevindirdi. Aile ve Sosyal hizmetler bakanı görevinde bulunan Derya yanık AK parti genel merkezinde yapılan AK parti sosyal politika birimleri başkanları toplantısına katılarak müjdeyi buradan duyurdu.

Halihazırda yapılan ve yapılmaya devam edilen sosyal yardımların adil bir şekilde ve ihtiyaçlar dahilinde yapılması için çok gerçekçi ve düzgün çalışmaların halen devam ettiğini belirterek Türkiye geneline bakıldığında ise 397 adet sosyal hizmet merkezlerinin bulunduğunu ve bunların sayılarının 2023 yılında da hızlı bir şekilde artacağını duyurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler