Antalya’nın En Çok Tercih Edilen Plajları

Antalya’nın En Çok Tercih Edilen Plajları

Dünyanın her yerinden binlerce turistin ilgisini çeken güzel plajları ile ünlü Antalya, uzun kumsalları, berrak suları ve harika manzaralarıyla Türkiye’nin eşsiz güzellikte şehirlerinin başında gelir.

Dünyanın her yerinden binlerce turistin ilgisini çeken güzel plajları ile ünlü Antalya, uzun kumsalları, berrak suları ve harika manzaralarıyla Türkiye’nin eşsiz güzellikte şehirlerinin başında gelir. Tarihi alanları, doğası ve dokusu ile en çok tercih edilen tatil merkezlerinden biri olan şehir sadece yazın değil, dört mevsim yerli ve yabancı birçok ziyaretçi ağırlar.

Antalya’nın uzun süren yaz mevsiminde turistlerin özellikle tercih ettiği birçok plaj bulunmaktadır. Bu plajların kimi tarihi kalıntılar arasında gezinmenin ve yüzmenin keyfini yaşatırken kimi de doğal güzellikleri ve manzarası ile gelenleri büyülemektedir. Bu alanlarda ziyaretçilere konforlu bir tatil yaşatabilmek amacıyla birçok restoran, cafe ve büfeler bulunmaktadır.

Plajlara kolay ulaşım için belediyenin servislerinden de faydalanmak mümkündür. Ayrıca çoğu plajın çevresinde bulunan otel, motel, pansiyonlar ve bungalovlar deniz kenarında daha uzun süreli tatil yapmak isteyenler için kaliteli, güvenilir ve ideal konaklama hizmeti sunar.

Antalya’nın En Ünlü Plajları

  • Lara Plajı: Antalya'nın en ünlü plajlarından biri olan Lara Plajı, geniş bir kumsala sahiptir. Plajda bulunan restoranlar ve barlar, turistlere rahat bir tatil deneyimi sunar.
  • Konyaaltı Plajı: Antalya'nın en uzun ve en geniş plajlarından biridir. Plaj, doğal güzellikleri ve dağ manzaralarıyla ünlüdür. Ayrıca, plajda birçok restoran ve kafe bulunmaktadır.
  • Adrasan Plajı: Antalya'nın en güzel plajlarından biridir. Yürüyüş parkurları ve doğal güzellikleriyle bilinir. Plajda bulunan kafeler ve restoranlar, ziyaretçilere kaliteli ve güler yüzlü hizmet vermeleriyle ünlüdür.
  • Olympos Plajı: Olympos, Antalya’nın antik kalıntıları ve doğal güzellikleriyle ünlü tarihi merkezidir.  Olympos Plajı, uzun bir kumsala sahiptir ve çadır kampları ile ünlüdür.
  • Phaselis Plajı: Antalya'nın tarihi öneme sahip birçok yerinden biri olan Phaselis, aynı zamanda çok güzel bir plaja sahiptir. Phaselis Plajı, kristal berraklığındaki suları ve çevresindeki doğal güzellikleri ile ünlüdür.
  • Side Plajı: Antik şehir Side'nin kalıntıları arasında yer alan Side Plajı, uzun kumsalları, güzel manzaraları, tarihi dokusu ile ünlüdür. Plajda su sporları yapmak için de birçok etkinlik ve eğlenceler de düzenlenmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler