Antalya'da Ne Yenir Ne İçilir?

Antalya'da Ne Yenir Ne İçilir?

Turistlik mekan denilince tarihi,doğa ve plajları ile ünlü olan Antalya aklımıza geliyor.

Turistlik mekan denilince tarihi, doğa ve plajları ile ünlü olan Antalya aklımıza geliyor. Tatilin seçimi için en çok tercih edilen yerlerden olan Antalya'da ne yenir ne içilir? Öncelikle Antalya merkezi incelediğimizde Kapalı yol karşılaşacağımız en güzide yerler arasında.

Antalya denilince akla tek bir yiyecek ya da içecek seçenekleri gelmiyor. Antalya'da bir çok yere örgü olan yiyecekleri bulmak mümkün. Çin mutfağına ilgisi olanlar için Mizuhi Düşük Pub, Sugoi Sushi Express, Lao Pao Canting, Ukiyo ,Yotto Sushi gibi mekanlara Antalya merkezde ulaşabilirsiniz.

Antalya Manzarası Müthiş Olan Mekanlar

Antalya'da güzel bir yerde yemek yemek isteyenler için bir çok çeşit mekan bulunmaktadır. Bunların en başında liman manzaralı Mermerli Restaurant yer alır. Hem kafe hem de restaurant olarak kullanabilirsiniz. Yine liman manzaralı olan bir diğer mekan ise Club Arma'dır. Balık ve şarapları ile ünlü olan bir diğer mekan yine sahil kenarında Nejat Balık'tır.

Antalya'da Tatlı Mekanları

Antalya'da en iyi tatlıların yapıldığı yerleri öğrenmek ister misiniz? Buranın en başında bir çok çeşidi bir arada bulabileceğiniz ve bir çok şubesi olan Dondurma Dükkanı vardır. Kış ayında sıcak salep ve bozaları ile de tercih edebilirsiniz. Sahilde bulunan Süt beyaz Muhallebicisi size nostalji yaratmada bir numara. Sahil şehrinde olduğunuzu size mavi ve beyaz renkli sandalyeleri ve begonvilleri ile hatırlatıyor. Ayrıca harika muhallebi yapma konusunda da iddialılar.

Antalya İçecek Mekanları

Tatlı yanı, yemek arkası, güzel bir muhabbet sırasında içeceklerin önemi büyüktür. Farklı lezzetler denemek isteyen herkesi durağı olan Tastea Bubble Tea& More kafaya uğramadan bu tatili bitirmemeniz gerek. Bunun dışında Antalya Ömer'e bulunan Ay Işığı kafe size sahil kenarında ateşin başında canlı müzik eşliğinde bir gece sunuyor.

Antalya'nın sıcaklarında sizi serinletecek soğuk kahveler, smootiler, Bubble Tea ve dondurmalar bulabilirsiniz. Antalya sokağının canlı ve samimi esnafı ile adım başında sizi değişik lezzetler karşılayacak. Kışında size orijinal kahveler, bozaları ve salepler sunacak bir çok mekan bulunmaktadır. Antalya merkezinde ve ilçelerinde kendi damak zevkiniz uygun dünya mutfağına ait bir çok çeşit bulmak konusunda zorluk çekmeyeceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler