Antalya Kadınlar Plajı Nerede?

Antalya Kadınlar Plajı Nerede?

Antalya kadınlar plajı nerede? Bir diğer adı da Sarısu plajı olan Antalya kadınlar plajı, yalnızca kadınlara özeldir. Bayanların özgür ve daha huzurlu, rahat olarak denizde keyifli zamanlar geçirmesini sağlamak için yapılmıştır.

Antalya kadınlar plajı nerede? Bir diğer adı da Sarısu plajı olan Antalya kadınlar plajı, yalnızca kadınlara özeldir. Bayanların özgür ve daha huzurlu, rahat olarak denizde keyifli zamanlar geçirmesini sağlamak için yapılmıştır. Sosyal bir tesiste yer alan bu plajda aynı zamanda yaşam alanları, market gibi, kır bahçeleri gibi güzel yerlerde bulunmaktadır.

Antalya kadınlar plajında çalışan tüm elemanların da kadınlardan oluşmaktadır. Ailecek gidilebilecek ve kadınlar için rahatlık açısından son derece güzel olan bu plajda huzurlu bir tatil geçirmeniz mümkündür. Duşuyla, tuvaletiyle ve soyunma kabinleri ile rahatlık ve hizmeti bir arada yaşatmaktadır. Kısacası bayanlar için rahatlık ve konfor sunmaktadır.

Antalya Kadınlar Plajına Nasıl Gidilir?

Antalya kadınlar plajına gidebilmek için, bu plajın bulunduğu Konya altına gitmek gerekmektedir. Bu Sarısu kadınlar plajı Konya altındadır. Öncelikle Antalya’ya ulaşmak gerekmektedir. Hava ya da kara yolu ile Antalya’ya ulaşım bu mümkündür. Sonrasında ise toplu taşıma sizleri bu plaja götürecektir. Buradaki deniz durumu ise durgun ve dalgasızdır.

Antalya Merkez ve Konyaaltı ilçesinden toplu taşıma aracı son durakta sizi indirmektedir. Antalya’da her bir ilçeden sadece tek otobüs ile kadınlar plajına ulaşım yapılmaktadır. Kadınla plajında rahatlık ön planda.300 adet şezlong ve bunun yarısı kadar da şemsiye ve sehpalar bulunmaktadır. İçinde bulunduğu sosyal tesiste ünlü ve leziz kebap evleri, balık lokantaları, büfe tarzı yerler bulunmaktadır.

Antalya Kadınlar Plajının Özellikleri

Antalya kadınlar plajı özellikleri arasında, kadınların huzurlu olmaları için yüksek alanlardan, sahilden dahi görülmüyor. Denizden görüntü alınması da yasak ve belirli bir mesafeye kadar da yaklaşılmasına izin verilmiyor. Engelliler için özellikle tuvalet ve plajlarında bulunduğu Antalya kadınlar plajında rahatlık ve konfor bayanlar için ön safhalarda yer alıyor.

Plaja yakın istikametlerde saysız oteller bulunmaktadır. Uygun fiyatlı bu otellerde konaklamak bütçeyi sarsmayan fiyatlarla mümkündür. Sarısu Plajı sabahları 08.00 den yaklaşık saat 19.00 arasında sadece kadınlara özel hizmet vermektedir. Sarısu Plajı ayrıca saat 19.00 ve 24.00 arasında ise bu kez de ailelere özel hale gelmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler