23 Mayıs Perşembe Antalya’da Hava Nasıl? MGM, O İlleri Uyardı!

23 Mayıs Perşembe Antalya’da Hava Nasıl? MGM, O İlleri Uyardı!

Mayıs ayının bitimine az bir süre kalmasına karşın havalar bir türlü istenildiği şekilde ısınmadı. Yağmur ve sağanak yağış Nisan ve Mayıs aylarının içinde devam etti. Peki bugün hava nasıl, sarı kod uyarısı var mı?

Akdeniz Bölgesi’nde hava biraz daha güneşli olurken, öğleden sonra yer yer bulutların olması bekleniyor. Antalya 27°C parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülebilir. Sahil kesimleri yağış almayacak.

Ankara 28°C parçalı ve çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

ekran-resmi-2024-05-23-11-33-50.png

MGM’DEN BATI KARADENİZ UYARISI

Batı Karadeniz Bölgesi; parçalı ve çok bulutlu, (Sinop hariç) bölgenin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde ve Düzce, Zonguldak çevrelerinde beklenen yağışların yerel kuvvetli olması bekleniyor.

BATI AKDENİZ'DE FIRTINA BEKLENİYOR

Batı Akdeniz’in batısında rüzgarın, Perşembe öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, aynı gün gece saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

ekran-resmi-2024-05-23-11-32-05.png

23 MAYIS PERŞEMBE GÜNÜ SARI KODLU İLLER

Ankara, İzmir, Balıkesir, Çanakkale, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Bilecik, Düzce, Bolu, Eskişehir, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Çorum, Çankırı, Kırıkkale ve Karabük.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler