Ziraat Türkiye Kupası’nda Heyecan Sürerken Bir Sonraki Kura Çekim Tarihi Belli Oldu

Ziraat Türkiye Kupası’nda Heyecan Sürerken Bir Sonraki Kura Çekim Tarihi Belli Oldu

Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 heyecanı bugün başladı. 14.30’da Karagümrük evinde Samsunspor’u ağırladı. Son 16’nın ardından çeyrek ve yarı final kuralarının çekileceği tarih netleşti.

Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan bugün başladı. 6-7-8 Şubat’ta oynanacak maçlarla beraber son 8 takım belli olacak. Hatta bugün öğle saatlerinde oynanan maçta son 8’e kalacak ilk takım belli oldu.

SON 8’E KALAN İLK TAKIM KARAGÜMRÜK

VavaCars Fatih Karagümrük ile Yılport Samsunspor, kozlarını İstanbul’da paylaştı. İkinci yarının daha çok heyecana sahne olduğu maçı Karagümrük 2-1’lik skorla kazandı.

Ziraat Türkiye Kupası’nın açılış maçını yapan Fatih Karagümrük, son 8’e kalan ilk takım oldu. Gol perdesini Samsunspor, 68. dakikada Mouandilmadji ile açtı. Karagümrük’ten yanıt gecikmedi ve 72’de Biraschi ile yanıt verdi. İzleyiciler uzatmaya gitmesini beklerken 89. dakikada sahneye Flavio Paoletti çıktı. Karagümrük’ü galibiyeti ve çeyrek finali getiren golü attı.

ÇEYREK VE YARI FİNAL KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

Türkiye Futbol Federasyonu konuya ilişkin açıklamada bulundu. Buna göre, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final Kura Çekimi, 12 Şubat Pazartesi günü saat 14.00'te kulüp yetkililerinin katılımı ile Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacaktır. Kura çekimi A Spor'dan canlı olarak yayınlanacaktır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler