Ziraat Türkiye Kupası’nda Finalin Adı: Beşiktaş-Trabzonspor

Ziraat Türkiye Kupası’nda Finalin Adı: Beşiktaş-Trabzonspor

Türkiye Kupası’nda yarı final heyecanı bitti. Trabzonspor, deplasmanda üstün bir oyunla İstanbul ekibi Fatih Karagümrük’ü eledi. Net bir skor alan bordo mavililer, finalde Beşiktaş’ın rakibi oldu.

Türkiye Ziraat Türkiye Kupası’nda final belli oldu. Salı günü Ankaragücü’ün eleyen Beşiktaş finale çıkan takım olmuştu. İkinci finalist ise Fatih Karagümrük’ü deplasmanda 4-0 yenen Trabzonspor oldu.

Trabzon’da oynan maçı 3-2 kazanan Trabzonspor, rövanşta sürprize izin vermedi. İkinci yarıda bulduğu gollerle Karadeniz ekibi, finale uzandı. Rakibine gol şansı tanımayan Karadeniz ekibi sahada 4-0’lık skorla ayrıldı.

ekran-resmi-2024-05-09-12-32-05.png

FIRTINA İKİNCİ YARIDA KOPTU

Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Trabzonspor’u ağırladı. Maçın ilk yarısında taraflar bir türlü eşitliği bozamadı.

İkinci yarıda ise Trabzon adeta gol oldu yağdı. Fırtına, Trabzon için esti ve eşitliği 54’de Onuachu bozdu. 1-0 öne geçtikten sonra daha da baskın olan Trabzonspor, 69’dan sonra peş peşe goller buldu. Skoru açan bordo mavili ekip, 4-0’lık skorla sahadan ayrıldı.

ekran-resmi-2024-05-09-12-31-13.png

AVCI’DAN OYUNCULARA TEBRİK

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 4-0’lık skorla yarı finale yükseldi. Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. Avcı, sezonu da değerlendirerek şunları söyledi;

“İnişli çıkışlı bir sezon yaşıyoruz. Ulaşılabilir olarak koyduğumuz lig üçüncülüğü ve kupada finali oynayıp kazanma hedefimize doğru devam ediyoruz. Sezonun en önemli maçlarından bir tanesini kazandık. Trabzonspor’un tarihi çok önemlidir.

Trabzonspor bu ülkenin en güçlü şehirlerinden ve takımlarından bir tanesidir. Tarihinde 9 kez bu kupayı kazanmış bir Trabzonspor var. Umarım bunu 10. kez kazanarak kupayı müzemize götüreceğiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler