Şampiyonlar Ligi’nde İkinci Finalist Belli Oldu: Madrid’den Müthiş Geri Dönüş

Şampiyonlar Ligi’nde İkinci Finalist Belli Oldu: Madrid’den Müthiş Geri Dönüş

8 Mayıs Çarşamba günü final gibi bir gece yaşandı. Real Madrid-Bayern Münih maçında muhteşem geri dönüşe imza atıldı. Madrid, 1-0 geriye düştüğü maçta son dakikalarda bulduğu gollerle eledi.

Real Madrid, Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi finaline ulaşmak için Bayern Münih'e karşı muhteşem bir geri dönüş yaptı. Son dakikalarda oyuna giren Joselu'nun 2 golüyle Madrid ekibi 2-1 ile finale uzandı. İki maç sonunda toplamda 4-3’lük skor alan eflatun beyazlılar Dortmund’un rakibi oldu.

Bayern Münih, Real Madrid'i nakavt etmenin ve Wembley'e gitmenin eşiğindeydi. Ancak İspanya'nın başkentinde Madrid ekibi son dakika golleriyle Münih’i şoka uğrattı.

ekran-resmi-2024-05-09-11-25-47.png

MADRİD FİNALE UZANDI

Real Madrid, tarihinde 18. kez Avrupa Kupası finaline adını yazdırdı. Finale ulaşmak için, eflatun beyazlılar olağanüstü karakter gücünü ortaya koydu. 88. dakikaya kadar Münihli futbolcu Davies’in golü vardı.

Ancelotti'nin öğrenciler son dakikalarda Joselu'nun hızlı desteği sayesinde iki dakika içinde tersine çevirdi. Borussia Dortmund-Real Madrid 1 Haziran'da Wembley'de karşılaşacak.

ekran-resmi-2024-05-09-11-26-10.png

ANCELOTTİ’DEN AÇIKLAMA

Real Madrid’in teknik direktörü Carlo Ancelotti maçı değerlendirdi. Çok mutlu olduklarını dile getiren deneyimli çalıştırıcı şunları aktardı;

“Açıklamak zor. Açıklamak imkansız. Bu yarışmada, bu stadyumda ve bu taraftarlarla bu kulübün büyüsü. Bu özel. Bu formayı giydiğinizde özel bir şey hissediyorsunuz. Taraftarlar, geçmişte olduğu gibi bu gece de fark yarattı.

Bu muhteşem taraftarların önündeki bu muhteşem stadyumda bunu yapmak adeta bir alışkanlık gibi geliyor. Bu stadyumda taraftarlarımızla oynayabildiğimiz için çok mutluyuz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler