Ünlü Menajer VAR Odasını Bastı!

Ünlü Menajer VAR Odasını Bastı!

Ünlü menajer Alessandro Nunes VAR odasını bastı. İşte o anlar kamera kayıtlarına yansıdı.

Corinthians futbol kulübünün menajeri Alessandro Nunes, Gremio ile oynanan maçta hakem kararlarına tepki göstererek VAR odasını bastı. İşte o anlar...

OLAYLI MAÇTA VAR ODASINI BASTI!

Matheus Bidu'ya penaltı verilmeyen ve Bruno Méndez'in kırmızı kart görmesiyle ilgili VAR incelemesine tepki göstermesiyle yöneticiler arasında arbede yaşandı. Olaylı maçta Corinthians, Angel Romero'nun attığı golle 1-0 kazandı.Corinthians'ın menajeri Alessandro Nunes, Gremio'yu 1-0 yendikleri maç sırasında bir hakem sözlü tacizde bulunarak stadyumda bulunan VAR odasını bastı.

VAR ODASINA KOŞTUĞU ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Olaylı anlarda Alessandro'nun tepkisi ve VAR'a yönelik müdahaleye dikkat çekildi. Corinthians'ın menajeri, maçın gidişatından şikayet etmek amacıyla VAR'a doğru koştuğu anlar kameralara yansıdı. Corinthians'ın menajeri, maçın gidişatından memnun olmadığı anlarda VAR'da doğru koşarken dikkat çekti. Ayrıca diğer organizasyonlar, bu anları kaydeden basın mensuplarının peşine düşünce ortam gerginleşti. Baskının temel nedeni, Gremio maçında oynanan rollere verilen kararlar olarak belirtildi.

images.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler