UEFA Şampiyonlar Ligi Final Maçında Inter’in Rakibi Belli Oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi Final Maçında Inter’in Rakibi Belli Oldu!

Bugün oynanan Manchester City ile Real Madrid Şampiyonlar Ligi Yarı Final Maçının sonucu futbol severler için heyecanlı bir bekleyişe imza attı. Turnuvada ise Inter’in rakibi belli oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı finalin ilk maçı Real Madrid’in evinde oynanmıştı. Manchester City’i konuk eden Real Madrid ile1-1 berabere kalmıştı. Finalde ise Inter’in rakibi belli oldu!

MANCHESTER CITY ADINI ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE FİNALE YAZAN 2. TAKIM OLDU!

UEFA Şampiyonlar Ligi 10 Haziran’da Atatürk Olimpiyat Stadında gerçekleşecek. Inter’in finaldeki rakibi ise bu akşam oynanan maçta kesinleşti. Finalin diğer ayağı olan Manchester City ise deplasmanda berabere kaldığı Real Madrid’i evinde konuk etti. Maç sonucu ise 4-0 tamamlandı. Maçın gollerini 23. ve 37. dakikada BernardoSilva attı. 76. Dakikada Real Madridli oyuncu Militao’nun kendi kalesine gol atmasıyla 3-0 olan maç, 90+1’de Julian Alvarez tarafından 4.gol atmasıyla finale kalmayı başardılar. Inter Teknik direktörü SimoneI Inzaghi ise finale çıkmaları ile ilgili olarak “Biz buna hep inandık” diyerek paylaşımda bulundu.

ÇULHANOĞLU “İKİ AY ÖNCE BUNUN İÇİN RÜYA DİYORDUM”

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finale yükselen Inter’de forma giyen milli takım oyuncusu Hakan Çulhanoğlu, finalin İstanbul’da oynanacak olmasından mutlu olacağını belirtti. Aynı zamanda “İki ay önce bunun için bir rüya diyordum. Şimdi benim evimde final oynayacağız, orada olmak bir hayal. Teknik heyeti, takım arkadaşlarımı, taraftarları tebrik ediyorum. Aynı zamanda bugün oynanan Milan’’ı da tebrik ederim. Bugün bizim için çok değerliydi. Çok mutluyum.” İfadesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler