Türkiye-Gürcistan Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Montella Neler Söyledi?

Türkiye-Gürcistan Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Montella Neler Söyledi?

EURO 2024 heyecanı Türkiye için yeni başlıyor. Geçtiğimiz hafta 14 Haziran’da başlayan Avrupa Şampiyonası’nda asıl heyecan bugün yaşanacak. Türkiye, UEFA EURO 2024’de sahne alacak…

Türkiye, F grubunda ilk maçına çıkacak. Turnuvada son grupta yer almasından dolayı Ay-Yıldızlılar, ilk maçını yeni oynayacak. Diğer gruplarda ilk maçlar dün itibarıyla tamamlandı.

Türkiye’nin yer aldığı grupta diğer müsabakada Portekiz-Çekya karşılaşacak. A Mlli Futbol Takımı ise, Gürcistan ile karşı karşıya gelecek. Milyonlar ise çifte bayram yaşamak istiyor.

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN MAÇI NE ZAMAN?

A Millî Takımı, Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda F Grubu'nda yer alıyor. Türkiye, ilk maçında bu akşam Gürcistan'la karşı karşıya gelecek. Dortmund'daki BVB Stadyumu'ndaki müsabaka TSİ 19.00'da başlayacak.

F Grubu'nun diğer maçında ise Portekiz ile Çekya karşı karşıya gelecek. Leipzig'de oynanacak mücadele TSİ 22.00'de başlayacak. Türkiye, F Grubu'nda Gürcistan maçının ardından ikinci müsabakasını 22 Haziran Cumartesi günü yine Dortmund'daki BVB Stadyumu'nda TSİ 19.00'da Portekiz’le karşılaşacak.

montella.jpg

MONTELLA'DAN AÇIKLAMA

Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella, maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Teknik direktörü Vincenzo Montella, çok iddialı sözlerle futbolseverleri heyecanlandırdı. Montella,

“Türk taraftarların yoğunlukta olması önemli bir sorumluluk. Onların karşısında oynamak gurur verici. Bayrağımızı da gururlandırmamız gereken bir maç. Önceki maçlarımıza baktığınızda belli bir süre Türkiye'de yaşamış bir insan olarak söylüyorum, kararlılık çok önemli. Oyuncuların başından sonuna kadar mücadele etmesi çok önemli.

Tek amacımız kazanmak, iyi oynamak. Yarın akşam da iyi oynayıp, kazanmak istiyoruz. Gürcistan çok zor bir takım. Fiziksel oynayabilen bir takım. Yarınki maçta da bunu göstermek isteyecekler. Bizim için kolay bir maç olmayacak. Sabırlı olmamız lazım. Dengemizi kaybetmemeliyiz ve sürekli organize halde kalmalıyız. Gürcistan Millî Takımı'na saygım sonsuz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler