Kate Middleton, İyileşiyor Mu? Kanser Tedavisinde Son Durum…

Kate Middleton, İyileşiyor Mu? Kanser Tedavisinde Son Durum…

Galler Prensesi, Kral III. Charles'ın doğum gününü onurlandırarak Renk Birliği için Aralık ayından bu yana ilk kez halka tekrar göründü. Galler Prensesi Catherine, hafta sonu ailesiyle birlikte Trooping the Colour'a katıldı.

Hükümdarın resmi doğum gününü kutlayan yıllık Haziran geçit töreni öncesinde, Kate'in kanser tedavisine devam ederken orada olup olmayacağı merak ediliyordu. Kanser tedavisi hakkında da Prenses Kate konuştu.

Kate Middleton, daha öncesinde, nadir bir açıklamada katılımını doğruladı. Ancak henüz resmi olarak kraliyet görevlerine geri dönmediğini açıkladı.

Prenses, olaya giden bir arabaya binerken ve Buckingham Sarayı balkonundan halka el sallarken, Trooping the Colour'da siyah süslemeli beyaz bir elbise ve beyaz bir şapka giymiş olarak görüldü. Sağlığı nedeniyle bir hafta önce Albay'ın Gözden Geçirmesi olarak bilinen geçit töreninin provasını kaçırdı.

ekran-resmi-2024-06-18-13-40-33.png

KANSER TEDAVİSİNE OLUMLU TANIT VERİYOR

Galler Prensesi Catherine, yaklaşık üç ay önce kanser teşhisini duyurduğundan bu yana Cumartesi sabahı ilk kez kamuoyu önüne çıktı.

42 yaşındaki eski Kate Middleton, Kral III. Charles'ın doğum gününü kutlamak için bir geçit töreni olan yıllık Trooping the Colour'a katılırken kamuoyuna geri döndü. Prenses Kate,

“Bu hafta sonu ailemle birlikte Kralın Doğum Günü Geçit Törenine katılmayı dört gözle bekliyorum ve yaz boyunca birkaç halka açık nişana katılmayı umuyorum, ancak henüz bulunduğum ortamdan çıkmadığımı da biliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler