Transfer Haberleri | Bartuğ Elmaz Resmen Sivasspor'da!

Transfer Haberleri | Bartuğ Elmaz Resmen Sivasspor'da!

Sivasspor, son dakika transfer hamlesiyle Fenerbahçe'nin başarılı ön liberosu Bartuğ Elmaz'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. İşte haberin detayları...

Sivasspor'un yeni transferi belli oldu. Bartuğ Elmaz'ın transferi ile birlikte takımın orta saha gücünü artırarak gelecek maçlarda daha etkili bir performans sergilemeyi hedeflediğini ortaya koydu.

SİVASSPOR'UN YENİ TRANSFERİ BELLİ OLDU!

Trendyol Süper Lig ekibi EMS Yapı Sivasspor, transferde etkileyici bir adım atarak genç yetenek Bartuğ Elmaz'ı kadrosuna kattı. Fenerbahçe'nin orta sahadaki parlak oyuncusu Bartuğ Elmaz, Sivasspor formasıyla sezonun geri kalanında boy gösterecek. Sivasspor, Elmaz'ın transferiyle birlikte takımın orta saha gücünü artırma ve gelecek maçlarda daha etkili performans sergileme amacını güçlendiriyor.

SİVASSPOR'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Sivasspor'dan yeni transferi için açıklama geldi, "Bartuğ Elmaz’a EMS Yapı Sivasspor’umuza hoş geldin der, formamız altında başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.

BARTUĞ ELMAZ KİMDİR?

Bartuğ Elmaz, 19 Şubat 2003 yılında dünyaya geldi. Galatasaray alt yapısında futbola başlayan Elmaz, 2022 yılında Marsilya'ya transfer oldu. Ardından Fenerbahçe'de görev aldı.

d639d462fc8d4de6b2dfb94601971402.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler