Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe MAÇ ÖZETİ

Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe MAÇ ÖZETİ

Trendyol Süper Lig'in 30. Haftasında karşı karşıya gelen Trabzonspor-Fenerbahce maçında neler oldu? İşte maç özeti...

Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta iki takımda kıyasıya bir mücadelede gösterdi.Trabzonspor'un ev sahipliğinde oynanan müsabakada galibiyet için çekişmeli bir yarış vardı. Karşılaşmadan galip ayrılan taraf ise konuk ekip Fenerbahçe oldu. 

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ

Trendyol Süper Lig'de nefesleri kesen maçlar ardı ardına devam ediyor.

Ligin 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadele futbolseverleri heyecanlandırdı. Karşılaşma, Trabzonspor'un ev sahipliğinde gerçekleşti ve sahadan galip ayrılan taraf 3-2'lik skorla Fenerbahçe oldu.

Fenerbahçe'nin galibiyetini getiren goller ise 13'üncü ve 45+4'üncü dakikalarda ilk önce Fred daha sonra da 87'nci dakikada Batshuayi tarafından gerçekleşti. Ev sahibi Trabzonspor'un ise fileleri havalandıran isimleri 63'üncü dakikada Bardhi ve 78'inci dakikada penaltıdan Trezeguet oldu.

Fenerbahçe, maçın 13. dakikasında öne geçti. Ceza sahası dışında Tadic'in asistinde topla buluşan Fred, sert bir şutla Uğurcan'ın solundan ağları havalandırdı ve skoru 0-1'e çıkardı.

Maçın 19. dakikasında ise Szymanski'nin serbest vuruşunda kaleci Uğurcan topa müdahale etti ancak dönen topu Tadic'in kafa vuruşu üstten auta gitti.

Trabzonspor, 37. dakikada hızlı bir atağa çıktı. Trezeguet'in pasında sol çaprazda topu alan Pepe, Enis'e pas vermeye çalıştı ancak Ferdi tehlikeyi önleyerek topu uzaklaştırdı.

Fenerbahçe, ilk yarının sonunda 2-0'lık üstünlükle öne geçti.

Maçın 55. dakikasında ise sol kanattan gelen Bardhi'nin köşe vuruşunda ceza alanı dışında topu alan Visca'nın sert şutu yandan auta çıktı.

Tribünlerden sahaya atılan su bardakları nedeniyle oyun uzun bir süre durdu. 56. dakikada Hakem Umut Meler, durumu inceledikten sonra oyunu kaldığı yerden devam ettirdi.

Trabzonspor, 63. dakikada farkı 1'e indirmeyi başardı. Sol çaprazdan Bardhi'nin kullandığı serbest vuruş ile top ağlarla buluşarak skoru 1-2'ye ulaştırdı.

Rakip savunmanın hatasıyla birlikte 74. dakikada Pepe hücum fırsatı buldu. Şutu ise Likovic'in kucağında kaldı.

Trabzonspor 75.dakikada penaltı kazandı. Djiku'nun müdahalesi ile birlikte Denswil'in kafasına temas etmesi halinde hakem Umut Meler penaltı noktasını gösterdi.

Trezeguet'in penaltı atışında top filelerle buluştu. Maç skoru ise 2-2'ye getirdi. Fenerbahçe, tekrar öne geçti. Sağ kanattan yapılan ortada Serdar Dursun'un kafasıyla arkaya aşırdığı topa, Batshuayi'nin vuruşuyla ağlarla buluşarak skoru 2-3 yaptı.

90+6. dakikada ise Batshuayi, ceza alanı dışından sert bir şutla kaleyi denedi ancak kaleci Uğurcan, yatarak topu çeldi.

Maçın son anlarında, 90+8. dakikada sol kanattan Visca'nın kavisli şutunu kaleci Livakovic zorlukla kornere çeldi.

Fenerbahçe, zorlu mücadeleden 3-2'lik üstünlükle ayrılarak önemli bir galibiyet elde etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler