TFF’den Önemli Bir Karar: VAR Kayıtları Artık Açıklanacak!

TFF’den Önemli Bir Karar: VAR Kayıtları Artık Açıklanacak!

Türkiye Futbol Federasyonu, bir önemli karar daha imza attı. Devrim niteliğinde karar ile beraber artık uygulamaya koyulacak. Yapılan açıklamaya göre VAR kayıtları maçtan sonra açıklanacak. İşte detaylar…

TFF, Süper Lig maçlarında VAR kayıtlarının açıklanması hakkında bir açıklama yaptı. Buna göre, yeni sistemde var kayıtları açıklanacak. Henüz net bir tarih verilmese de testlerin başladığı bildirildi.

VAR KAYITLARI MAÇTAN SONRA PAYLAŞILACAK

Süper Lig’in ikinci yarısında başlayan yarı otomati ofsayt sistemi ile TFF büyük bir adım atmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu şimdi de VAR kayıtlarının açıklanması için çalışmalar yürütüyor.

ekran-resmi-2024-01-31-12-56-04.png

Yapılan açıklamada VAR kayıtlarıyla ilgili testlerin başladığı bildirildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Mustafa Eröğüt, spor medyası temsilcileriyle bir araya geldi. Eröğüt, VAR kayıtlarının maç sonu açıklanabileceğini aktardı.

MERKEZ HAKEM KURULU DEĞİŞİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Mustafa Eröğüt, MHK’daki yapının da değişeceğini aktardı. Bununla ilgili de çalışmaların olduğunu söyledi ve ekledi;

“Kamuoyunda yanlış bir anlaşılma oldu. Kulüpler Birliği temsilcilerinin kulüp temsilcileri olacağı zannediliyor. Bu açıkça FIFA kurallarına da aykırı. Böyle bir şey söz konusu değil. Kulüpler Birliğinin önereceği ama kulüp üyeliği bulunmayan kişiler olacak.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler