Aile Dizisi Bitti Mi? Beklentileri Altında Kalan Yapım Erken Final Yaptı

Aile Dizisi Bitti Mi? Beklentileri Altında Kalan Yapım Erken Final Yaptı

Show TV’de ekranlara gelen Aile dizisi, erken final yaptı. Dizi oyuncu kadrosuyla göz dolduruyordu. Ancak senaryonun zayıf olmasıyla beraber dizi sadece 30 bölüm dayanabildi. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın erken finali…

Aile dizisi, 30 Ocak Salı günü Show Tv ekranlarında final yaptı. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler, Canan Ergüder, Yüsra Geyik, İpek Çiçek ve Emel Göksu gibi isimler yer alıyordu.

SARIKAYA VE TATLITUĞ’DAN MESAJ

Dizinin başrol oyuncuları erken finalin ardından sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulundu. Üzüntülerini dile getiren oyuncular, ekibe teşekkür etti.

Serenay Sarıkaya, “Son kez Aile... Hepinizi çok seviyorum kucaklıyorum. Yeniden bir yerlerde karşılaşmak üzere” ifadelerine yer verirken Kıvanç Tatlıtuğ,

“Bugün bir Aile olarak başladığımız ve öyle devam eden yolculuğumuzda sona geldik. Aile'ye emeği geçen tüm oyuncu ve set arkadaşlarıma 30 bölüm bizimle olan ve destek veren siz güzel izleyicilerimize çok teşekkür ederim. Bu güzel ekip ile yolumuz tekrar kesişecek.”

ekran-resmi-2024-01-31-13-25-54.png

AİLE DİZİSİ BİTTİ Mİ?

7 Mart 2023 tarihinde yayın hayatına başlayan Air dizisi 30 Ocak 2024 tarihi itibarıyla ekranlara veda etti. Sadece iki sezon seyirci karşısına çıkan dizi, ikinci sezonunu tamamlayamadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler