TFF'den Hatayspor'a Haciz Şoku

TFF'den Hatayspor'a Haciz Şoku

Riva Tesisleri'nde kamp yapan ve şu ana kadar 4 milyon 994 bin TL'lik konaklama ücretini ödemeyen Atakaş Hatayspor'a TFF, haciz gönderdi.

TFF'den Riva Tesisleri'nde kamp yapan ve şu ana kadar 4 milyon 994 bin TL'lik konaklama ücretini ödemeyen Atakaş Hatayspor'a haciz şoku. 

HACİZ İDDİALARI DOĞRU MU?

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; TFF Riva Tesisleri'nde sezonun bir kısmında kamp yapan ve şu ana kadar konaklama ücretini ödeyemeyen Atakaş Hatayspor'a haciz gönderildi. Hatayspor'a gönderilen haciz miktarının 4 milyon 994 bin TL olduğu öğrenildi.

HATAYSPOR BAŞKANINDAN AÇIKLAMA GELDİ 

"Bizden konaklama için 5 milyon TL'ye yakın bir para istediler. Ardından biz ödeme yapamayınca kulübe haciz gönderdiler. Biz oraya depremzede misafir olarak gitmiştik"

rhtzihrcjkwclcratoqkkq.webp

"BİR KULÜBÜN SAHİPSİZ KALDIĞINI İLK DEFA GÖRDÜM"

Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler'den açıklama geldi,

"Sezon başından beri çok yalnız kaldık. Sahamız olmadı. Tesisimiz olmadı. Paramız olmadı. Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa gördüm. Düşünebiliyor musunuz bir futbol takımı basket idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi?"

hatayspora-haciz-soku-erce-kardesler-kulupte-kasar-ekmek-yiyoruz-demisti-4.webp

"5 AYDIR KAŞAR EKMEK YİYORUZ

"5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. 1.5 saatlik yolu söylemiyorum bile. Çok üzülüyorum. Tek isteğim Hatayspor'un ligde kalması. Ben Hatay halkı için buradayım. Volkan hoca da yalnız kaldı. Hocalık yapamadı. Hocalıktan başka her şeyi yapmaya çalıştı çünkü. Buraya kadar geldiysek Volkan hoca sayesindedir"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler