“Tekrar Aday Olacak Mısınız?” Sorusuna TFF Başkanı Bakın Ne Dedi?

“Tekrar Aday Olacak Mısınız?” Sorusuna TFF Başkanı Bakın Ne Dedi?

Türk futbolunda bu sene yaşananlar unutulmuyor. Üst üste gelen olayların ardından kulüpler TFF’nin istifasını istemişti. Daha fazla direnemeyen TFF, seçim yapacağını duyurdu. Peki mevcut TFF Başkanı aday olacak mı?

Türkiye’de futbol iklimi, 2023-2024 sezonunda daha da kaos hale geldi. Hakem yumruklama, iki kere sahadan çekilme, taraftar-futbolcu kavgası gibi birçok olaylar yaşandı.

Kulüpler ise bu yaşanan olaylardan Türkiye Futbol Federasyonu’nu sorumlu tuttu. Kulüplerin çoğunluğu TFF’nin istifasını istedi. Fakat bu konuda TFF net bir adım atmamıştı.

2023/01/09/tff-baskani-buyukeksi-b-takimi-projesini-acikladi-003.jpg

SÜPER KUPA ÖNCESİ SEÇİM KARARI

Turkcell Süper Kupa Finali’nden önce TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, seçime gideceklerini duyurdu. Bu haber futbol camiasında olumlu karşılandı. Ancak kulüpler seçimlerin yaz döneminden önce olmasını istiyordu. Bu konu üzerinde halen anlaşma sağlanamadı.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ ADAY OLACAK MI?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin yeniden aday olup olmayacağı merak ediliyor. Büyükekşi yaptığı bir konuşmada adaylık sinyalini resmen verdi. TFF Başkanı,

“Şu an için yüzde 50-50 diyelim. 'Adayım ya da değilim' demem doğru olmaz. Lig bitsin, futbol ailesinin genel beklentilerine bakalım. Kim burada, kim değil netleşsin! Projelerimizi gerçekleştirmek için hala uygun koşullarımız var mı bakalım, o zaman karar veririz. Ama futbol kamuoyu şunu bilsin, profesyonel iş hayatımda da TFF başkanlığımda da koltuktan güç almak için koltuğa oturmadım, oturmam.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler