Fenerbahçe- Antalyaspor Maçında İlk 11 Açıklandı! Şükrü Saraçoğlu'nda Kıran Kırana Mücadele

Fenerbahçe- Antalyaspor Maçında İlk 11 Açıklandı! Şükrü Saraçoğlu'nda Kıran Kırana Mücadele

Süper Toto Siper Lig’in 36. Haftasında Fenerbahçe ile TAV Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Nefesler tutuldu, maç başladı. Sahaya çıkacak sarı lacivertlilerle kırmızı beyazlıların ilk 11’i hangi isimlerden oluşuyor? İşte haberin detayları…

Bu akşam karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ile Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasında ilk 11 isim belli oldu. Fenerbahçe’de Lincoln ve Osayi sakatlıkları sebebi ile kadroda yer alamayacak. Serdar Aziz, Ennar Valencia, Miha Zajc, Samet Akaydın ve Gustavo Henrique de bu maçta sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek. Fenerbahçe ile Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasını Zorbay Küçük yönetecek.

Fenerbahçe Muhtemel İlk 11

Peres, İrfan Can Eğribayat, Szalai, Samet, Zajc, Arao, Arda, İrfan Can Kahveci, Valencia, Batshuayi

Fraport TAV Antalyaspor Muhtemel ilk 11

Bünyamin, Helton,Veysel, Emrecan, Güray, Erdal, Ndao, Fernando, Fredy, Larrson, Wright

Ligin bitimine 3 hafta kala Fenerbahçe Fraport TAV Antalyaspor’u mağlup etmek istiyor. Şampiyonluk şansına devam edebilmek için Lider Galatasaray arasındaki 5 puanlık farkı geçerek şampiyonluğa çıkmayı hedefliyor.

Bu sezon 28 gol kaydeden Enner Valencia ise Fenerbahçe’nin efsane oyuncusu Aykut Kocaman’ın rekoruna yaklaşması dikkat çekti. Alex de Souza ile birlikte sarı lacivertlilerin bir sezonda en çok gol atan iki yabancı oyuncusundan biri oldu. Aykut Kocaman ise Fenerbahçe’de 1988-1989 sezonunda 29 gol atarak tarihte bir sezonda en çok gol atan oyuncu olmayı başarmıştı. Enner Valzencia ise 28 gol atarak bu farkı kapatmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe-Fraport Tav Antalyaspor maçı bu akşam saat 20.00’de beIN SPORTS 2’de canlı yayınlanacak.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler