Süper Lig’te Liderlik El Değiştirdi: Tartışma Bir Türlü Bitmedi

Süper Lig’te Liderlik El Değiştirdi: Tartışma Bir Türlü Bitmedi

Trendyol Süper Lig’in 25. Haftası birbirinden önemli maçlara sahne oldu. Kadıköy’de ise Fenerbahçe evinde Alanyaspor’u ağırladı. Kora kor oynanan maçta tam 4 gol oldu. Her iki takımında 2’şer gol attığı maçla beraber Fenerbahçe liderliği bıraktı.

Fenerbahçe, 11 Şubat Pazar günü Alanyaspor ile evinde karşılaştı. 1-0 geriye düştüğü maçı Fenerbahçe geri çevirmeyi bildi. İkinci yarı 2 gol bulan sarı lacivertli ekip, öne geçmeyi başardı. Ancak rakibin ikinci golüne engel olamadı ve evinde 2 puan kaybetti.

ekran-resmi-2024-02-12-10-32-32.png

HAKEM YİNE KONUŞULDU

Maçın ardından yine hakem kararları tartışıldı. Galatasaray’ın yaptığı paylaşım ise olay oldu. Kısa süre sonra Twitter gündemine oturan paylaşım fazlasıyla etkileşim aldı. İşte Galatasaray’ın yaptığı o paylaşım;

“Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı. Skandal hakem kararlarıyla şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek, baskıya boyun eğenlere rağmen hak eden kazanacak!”

FENERBAHÇE’DEN YANIT GECİKMEDİ

Sarı kırmızılı ekibin paylaşımına Fenerbahçe Spor Kulübü’nden jet yanıt geldi. Aynı sertlikte cevap veren Fenerbahçe yönetimi, tweet’i alıntılayarak şunları söyledi;

“Kör hakemleri, komik penaltıları, yıllarca konuşulan skandal hakem kararlarını ve tiyatro maçları en iyi bilen; kurgu şampiyonluklarıyla futbol tarihine kazınan, dualarla himmetlerle ayağa kaldırılan kulübe notumuz; "Kişi kendinden bilir işi…" Bu sezon saha içi saha dışı kurgularınız tutmayacak; algı, manipülasyon ve yalanlar değil hak eden kazanacak, FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler