Sporda Şiddet U16 Sınıfına Kadar İndi: İşte Şok Eden Detaylar!

Sporda Şiddet U16 Sınıfına Kadar İndi: İşte Şok Eden Detaylar!

Sporda şiddete bir yenisi daha eklendi. Üstelik bu sefer şiddet 16 yaş grubundaki bir müsabakada yaşandı. Basketbol maçında oyuncular birbirine girdi. O anlar hayrete düşüşürken bir basketbolcu hastaneye kaldırıldı.

Bursa’da U16 Erkekler Basketbol Ligi mücadelesi vardı. Mücadelede İnegöl Atlas Spor ile Winner Spor karşı karşıya geldi. Maçı deplasman takımı iki sayı farkla kazandı. Maç sonunda yaşanan olaylar ise hayrete düşürdü.

MAÇIN ARDINDAN OYUNCULAR BİRBİRİNE GİRDİ

20 Ocak Cumartesi günü, Bursa ekibi Winner Spor’u konuk etti. Winner Spor, maçı 52-50’lik skorla tamamladı ve galibiyeti hanesine yazdırdı.

ekran-resmi-2024-01-22-18-33-46.png

Maçın bitmesiyle birlikte basketbolcular arasında arbede yaşandı. Beklenmedik bir anda oyuncular kavgaya tutuştu. İnegöl Atlas Spor oyuncusu Yusufcan Değirmenci’nin, kavga esnasında aldığı darbe sonucunda dişleri kırıldı.

KULÜPTEN AÇIKLAMA YAPILDI

Konuya ilişkin ilk açıklamalardan birini de İnegöl Atlas Spor yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada federasyonun kararı beklenildiği aktarıldı ve eklendi;

“Kulübümüzün 20 Ocak 2024'te Çekirge Spor Salonunda Winner Spor ile oynadığı U-16 Erkekler Basketbol maçının bitiminde maçı 2 sayı farkla kazanan rakibimizi tebrik etmeye gittiğimiz sırada, oyuncularımıza rakip oyunculardan bazıları yumruk atarak maç sonundaki olayların başlamasına sebep olmuşlardır. Basın yoluyla ve farklı sosyal medya hesaplarında yapılan haberlerde olduğu gibi olayların Kestel Belediyespor ile ilgili hiçbir ilgisi yoktur.

Biz Atlas Spor olarak haber yapan sitelere bu yanlışlığı bildirdik. Fakat yayılan haberlerin tamamına yetişemediğimiz için bu açıklamayı yapma ihtiyacı duyduk. Olaylar esnasında bir oyuncumuzun dişleri kırılmış olup, yine haberlerde yazıldığı gibi bir çene kırılması söz konusu değildir. Atlas Spor olarak rakibimizin yöneticileri ile görüştük.

Onlarda durumdan oldukça rahatsız ve olayları başlatan sporcularıyla ilgili disiplin işlemlerine başladıklarını belirttiler. Biz de federasyondan çıkacak kararı bekliyoruz. Ayrıca bu tür olayların tekrar yaşanmaması için elimizden geleni yapacağımızı siz değerli kamuoyuna bildiririz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler