Ece Erken'in Kocası Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cinayetinde Karar Çıktı!

Ece Erken'in Kocası Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cinayetinde Karar Çıktı!

Ünlü sunucu Ece Erken'in kocası ve eski Beşiktaş yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayetiyle ilgili dava görüldü. İşte merak edilen detaylar...

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin görülen davada, Mahmutyazıcıoğlu'na ateş eden Kadir Yasak'a müebbet ve 15 yıl 6 ay hapis cezası verildi. İşte detaylar...

20 SANIĞIN YER ALDIĞI DAVA GÖRÜLDÜ!

Mahkeme, olayla ilgili toplamda 20 sanığın yer aldığı davada kararını açıklarken, Yasak'ın aldığı ceza dikkat çekti. 

Bakırköy ilçesinde bulunan balık restoranında meydana gelen silahlı saldırıda, Beşiktaş Jimnastik Kulübü eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti. Olayda Mahmutyazıcıoğlu'nun şoförü de yaralanmıştı. İstanbul'un Bakırköy ilçesindeki trajik olay, Mahmut Yazıcıoğlu'nun kendi işletmesinde gerçekleşti. 

Olayın ardından Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve şoförünü vuranlar dahil 20 kişi hakkında açılan dava, bugün Bakırköy 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Tutuklu ve tutuksuz sanıklar, duruşmaya avukatlarıyla birlikte katıldı. 

KADİR YASAK'A MÜEBBET HAPİS!

Silahla vurulan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu vuran sanık Kadir Yasak, olay anında Mahmutyazıcıoğlu'nu kasten öldürmeyi amaçlamadığını belirterek, olayın ardından büyük pişmanlık duyduğunu ifade etti.

Yasak, "Ben kasten öldürme olmadığına sizi inandıramadım galiba ama az ceza almak için demiyorum. Olayın aslı budur. Ben öldürme suçunu kesinlikle kabul etmiyorum" dedi.

Ece Erken'in eşi ve eski Beşiktaş yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayetine ilişkin görülen dava sonuçlandı.  Mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme heyeti, Mahmutyazıcıoğlu'na silahla ateş eden Kadir Yasak'ı müebbet hapis ve 15 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler