Sparta Prag - Galatasaray Maçı Ne Zaman? Rövanş Bu Hafta Mı?

Sparta Prag - Galatasaray Maçı Ne Zaman? Rövanş Bu Hafta Mı?

Geçtiğimiz hafta UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi heyecanı başladı. Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil eden Galatasaray evinde Sparta Prag’ı konuk etmişti. Rövanş maçı ise bu hafta oynanacak. Sparta Prag - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray, evinde zorda olsa Sparta Prag’ı 3-2 yendi. Son dakikaları büyüm mücadeleye sahne olan maçı iki takımda 10 kişiyle tamamladı.

UEFA Avrupa Ligi’nde bu hafta rövanş maçları oynanacak. Sarı kırmızılı ekip Prag deplasmanına çıkacak. Peki maç ne zaman, saat kaçta oynanacak? Şifresiz mi yayınlanacak?

SPARTA PRAG - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Son 16 turu play-off turunda ikinci maç 22 Şubat Perşembe günü oynanacak. Maçın başlama saati ise, 23:00. Sparta Prag-Galatasaray maçı Exxon Spor üzerinden yayınlanacak. Üyeliği olan kullanıcılar izleyebilecek.

ekran-resmi-2024-02-20-14-23-01.png

Sarı kırmızılı ekip tek farklı galibiyet ile avantajlı konumda yer alıyor. Her türlü galibiyet ve beraberlik Galatasaray’a yarayacak. Tek farklı mağlubiyette ise, maç uzatmaya gidecek.

GALATARASARY’DAN RESMİ PROGRAM AÇIKLAMASI

“Ekibimiz, son antrenmanını 21 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’te Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirecek. İdmanın ilk 15 dakikası basına açık olacaktır. Teknik direktörümüz Okan Buruk ve bir futbolcumuzun katılacağı basın toplantısı TSİ 21.00’de Letná Stadı’nda gerçekleştirilecek.

Rakibimiz Sparta Prag’ın ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilecek idmanı TSİ 12.30’da Strahov antrenman merkezinde, basın toplantısı TSİ 15.30’da Letná Stadı’nda olacak.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler