Esenyurt'ta DEM Parti Binasına Operasyon

Esenyurt'ta DEM Parti Binasına Operasyon

Sosyal medya mecralarında terör propagandası yaptıkları belirtilen iki kişi hakkında düzenlenen operasyon sonucunda 2 şüpheli, DEM Parti Esenyurt ilçe merkezinde yakalandı.

Sosyal medya mecralarında terör propagandası yaptıkları iddia edilen iki kişi hakkında düzenlenen operasyonda 2 şüphelinin DEM Parti Esenyurt ilçe merkezinde yakalandığı belirtildi 

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Yürütülen operasyonun ardında şüphelilerin gözaltına alındı. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından sosyal medya hesaplarında terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Emniyeti radarına takılan iki şahıs için soruşturma başlattı. Esenyurt'ta belirlenen 3 adreste gerçekleştirilen aramalarda, detaylı incelemeler ve delil toplama çalışmaları titizlikle sürdürüldü.

İki kişinin kaldığı belirlenen 3 adrese ise aramalar gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda detaylı incelemeler ve delil toplama çalışmaları yapıldı.

ESENYURT'TA Kİ DEM PARTİ BİNASINA OPERASYON

DEM Parti Esenyurt ilçe merkezinde yakalanan şüphelilerle ilgili yapılan aramalarda çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Adreste gerçekleştirilen operasyonda, çok sayıda yasaklı yayın, gazete ve terörist başı Abdullah Öcalan'a ait fotoğraf ve posterler ile şahıslara ait dijital materyaller ele geçirildi. 

images-2024-02-20t155510-565-001.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler