Sıcak Gelişme: PFDK, Kararını Açıkladı, İşte İcardi’nin Onaylanan Cezası

Sıcak Gelişme: PFDK, Kararını Açıkladı, İşte İcardi’nin Onaylanan Cezası

Çok merak edilen Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun İcardi kararı belli oldu. Kurul, Galatasaraylı oyuncu Mauro İcardi’ye 1 maç men ve para cezası verildi. İşte haberle ilgili detaylar…

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Ankaragücü ve Galatasaray maçında yaşanan olaylar spor camiasında büyük bir infial oluşturmuştu. İcardi’nin Ankaragücü taraftarlara tahrik edici hareketlerde bulunduğu iddia edilmişti.

Görüntüler üzerinden taraftarlar ikiye bölünürken PFDK’dan karar 26 Şubat Pazartesi geldi. 1 maç men ve para cezası verildi.

PFDK’DAN AÇIKLAMA

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, çok merak edilen İcardi’nin cezasını onadı. Bugün yapılan açıklamada şu sonuca varıldı;

“GALATASARAY A.Ş. sporcusu MAURO EMANUEL ICARDI’nin, 18.02.2024 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle FDT’nin 41/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 19.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler