Genç Semih’ten İddialı Sözler: “Galatasaray’ı Yeneceğiz”

Genç Semih’ten İddialı Sözler: “Galatasaray’ı Yeneceğiz”

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında İstanbulspor’un konuğu oldu. Maç ortada bir oyun olarak kalsa da siyah beyazlı ekibin yetenekliler ayakları skoru almayı bildi. Maç sonu genç Semih’in derbi açıklamaları ise dikkat çekti.

Süper Lig’in 27. haftasında İstanbulspor evinde Beşiktaş’ı konuk etti. İki rakip Esenyurt Necmi Kadıoğlu  Stadı’nda karşı karşıya geldi. Ortada olan maçı deplasman takımı Beşiktaş kazandı.

MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Maçın bitimiyle birlikte Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Santos,

"Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Rakibimiz kontratak oynayan bir takım. İstanbulspor'a çok fazla kontratak fırsatı verdik. Bazen kompakt değildik, takım boyu çok uzadı, sıkıntılar yaşadık. Değiştirmemiz gereken 3-4 şey var. Çok fazla top kaybı yapıyoruz, topu kaptıktan sonra çok basit şekilde geri verebiliyoruz, birebirlerde yeteri kadar agresif değiliz, alamıyoruz.

Oyuncular idmanlarda bazen çok iyi şeyler gösteriyorlar, maç da bazen gösteremeyebiliyorlar. Belki bir özgüven sorunu olabilir, oyun karakteriyle ilgili olabilir. Bunların üzerine düşünmemiz lazım. İdmandaki performansları sahaya yansıtmalıyız. Şu an önümüzde Konyaspor maçı var. Sonrasını sonra konuşuruz."

ekran-resmi-2024-02-26-12-19-12.png

SEMİH KILIÇSOY’DAN DERBİ YORUMU

Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçköy maç sonunda derbi yorumu yaptı. Gösterdiği performansla göz dolduran genç Semih, Galatasaray derbisi hakkında şunları söyledi;

"Çok çalışıyorum, karşılığını alıyorum, gol atıyorum. Çok mutluyum. Galatasaray maçı benim ilk derbim olacak. Biraz heyecanlıyım. İnşallah yeneceğiz. Taraftarımızdan destek bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler