Sıcak Gelişme: Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak İstifa Etti!

Sıcak Gelişme: Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak İstifa Etti!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, yaptığı açıklama ile başkanlık görevini Metin Korkmaz'a devrettiğini duyurdu.

Sancak, kulüp yönetiminde önemli hizmetlerde bulunduğunu ifade ederek, kulübün geleceğine katkı sağlamak adına başkanlık görevini Korkmaz'a devrettiğini açıkladı.

ADANA DEMİRSPOR BAŞKANLIK KOLTUĞUNDA DEĞİŞİM: MURAT SANCAK'TAN METİN KORKMAZ'A DEVİR!

Son 10 maçta galibiyet alamayan Başkan Murat Sancak, takımın performansındaki düşüşün sorumluluğunu üstlenerek görevinden istifa etti. Sancak, yaptığı açıklamada kulübün geleceğini düşünerek istifa kararı aldığını ve görevi yeni başkana devrettiğini belirtti.

Başkanlık görevini devralan ismin ise Metin Korkmaz olduğunu açıklayan Sancak, kulübün daha iyi bir konuma gelmesi için bu değişikliği hayata geçirdiklerini vurguladı. 

"METİN KORKMAZ'IN ETRAFINDA KENETLENİN"

Başkan Sancak, yaptığı açıklamada, "Çok değerli Adanademirspor taraftarları,şu dakika itibarıyla başkanlığı Metin Korkmaz’a devrediyorum,niye niçin diye sorgulamayın,öyle gerektiği için nedenini ve niçinini sezon sonu bir basın toplantısıyla anlatırım. Sizlerden çok ricam Metin Korkmaz'ın etrafında kenetlenin ve gereken desteği verin. Bana saygı duyuyorsanız ve bu takımı seviyorsanız destek verin,daha güçlü yarınlara diyorum ve hakkınızı helal edin. Benim hakkım varsa helaldir. Allah'a emanet olun bu takım ligde kalacaktır merak etmeyin. Ama bu hale gelmesine sebep olanlarla birebir uğraşacağıma ve daha yüksek sesle uğraşacağıma emin olun ve bana güvenin" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler