Seçil Erzan’ın Kurduğu Fonda Galatasaray, Fatih Terim’e Kapıları Kapatacak Mı?

Seçil Erzan’ın Kurduğu Fonda Galatasaray, Fatih Terim’e Kapıları Kapatacak Mı?

Futbol dünyasına bomba gibi düşen “Fatih Terim Fonu” konuşulmaya devam ediyor. Özellikle de fondaki isimlerin Galatasaray ile anılması bazı kesimleri rahatsız etti. Bu konu hakkında önemli bir açıklama yapıldı.

Galatasaray’da Aralık ayı olağan divan kurulu gerçekleşti. Toplantıda birçok konu konuşulurken, Seçil Erzan vurgunu hakkında da tartışmalar oldu. Galatasaray Divan Kurulu Üyesi ve eski yönetici Taner Aşkın konuya ilişkin bir öneride bulundu.

FATİH TERİM VE AYHAN AKMAN HAKKINDA KARAR

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi ve eski yönetici Taner Aşkın, olağan genel kurulunda Fatih Terim ve Ayhan Akman hakkında yeni bir öneri sundu. Galatasaray’ın sürekli adının kullanılmasından rahatsız olan Aşkın, kürsüden tüm üyelere seslendi;

Bu meşhur olaylar nedeniyle Galatasaray aleyhine bir şeyler dolaşıyor. Her dakika, her saniye, manavda bakkalda konuşuluyor, gazetede TV'de bunlar konuşuluyor. Bizim bunlarla bir işimiz yok. Bizim eski futbolcularımız, başlarında Galatasaray armasının vermiş olduğu birtakım lütuflardan dolayı bir yerlere gelmişler, bunu da yanlış yolda kullanmışlar. Yanlış hatalar yapmışlar. Ben bir Galatasaraylı olarak bunları duymaktan rahatsız oluyorum. Beni son derece rahatsız ediyor.

DAVA ÇÖZÜLENE KADAR ÜYELİKLERİ ASKIYA ALINSIN

Netice itibarıyla bu arkadaşlara bir öneride bulunmak istiyorum, bu davalarda adı geçen arkadaşlarımızın kulübe üye olan arkadaşlarımızın şahsi tasarruflarını kullanarak, yönetime bir dilekçe vererek bir süre üyeliklerinin dondurulmasını istemelerini talep ediyorum. Galatasaray camiasının en rahat yapması gereken bir unsur. Bunların yönetim tarafından belirli bir süre, davalar bitene kadar askıya alınmasının yerinde olacağını düşünüyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler